Нети заема мястото на Славена Вътова в „България търси талант“ (Подробности)

Гласувайте за статията

Нети може да стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева

Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в Би Ти Ви. Информатори на „Уикенд“ разкриват, че именно тя е най-вероятното ново попълнение в следващия сезон на шоуто „България търси талант“. Според слуховете я гласят за мястото на Славена Вътова в журито.

Есенният сезонна Би Ти Ви е, меко казано, постен откъм развлекателна програма, Освен риалитито „Фермата“ и неизлъчените до момента епизоди на „Мастършеф“, снимани още в началото на годината, телевизията предлага основно турски сериали, с които да разсейва зрителите от проблемите на деня.

Затова пък от пролетта се готви да избухне с ентъртейнмънт, а основният гвоздей в програмата според плановете ще бъде „България търси талант“. Записванията за кастинг отдавна започнаха, а най-големият въпрос в момента е кой ще влезе в журито и дали ще бъде сменена Славена Вътова, чието място, меко казано, не е в подобно предаване, пише „Уикенд“.

Пресяване на нови кандидати

Както вестникът писа, в телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската. Според слуховете най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева – Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като актриса и певица. А преди време в шоуто „Денсинг Старс“ показа, че се справя добре и танците. Освен това се занимава с йога, източна философия и литература.

Основен коз за заемането на мястото в журито обаче са семейните й връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването „Тази събота и неделя“ Александра Кръстева. Оттогава тя и мъжът й Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към Би Ти Ви.

Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в Би Ти Ви още няколко пъти. Тя представи там новия си албум с Дони, а накрая дори стана седмичен коментатор в предаването „Преди обед“.

Мъжът й също е като абониран за интервюта, особено в „Тази събота и неделя“, където вече има семейни връзки. По линия на супергрупата „Фондацията“ пък той е близък с Иван Лечев – поредно лице на Би Ти Ви, само че в качеството си на треньор в „Гласът на България“.

Самият Дони неведнъж е участвал в програми на телевизията, включително като част от журито на шоуто „Мюзик Айдъл“ преди години. На Нети също вече се гледа почти като на едно от лицата на Би Ти Ви. Всичко това я превръща в идеална кандидатка за журито на „България търси талант“.

Изхвърляне

Смята се, че Славена Вътова е единственият член на съдийската четворка, който е застрашен от изхвърляне. Причината е мощната зрителска съпротива срещу масираното й присъствие в ефир. Това беше и причината тя да отпадне от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ само след месец работа.

Нети сменя Славена Вътова в "България търси талант"? сн. Фейсбук

Нети сменя Славена Вътова в „България търси талант“? сн. Фейсбук

Но нищо чудно накрая връзките и парите на мъжа й да се окажат по-силни от здравия разум на продуцентите и в крайна сметка Вътова все пак да се завърне на екран. В момента се обсъждат всякакви варианти, а какво ще се реши накрая, все още не е ясно. До около месец-два се очаква да започнат кастингите за участие в „Талантите“. Дотогава въпросът с журито трябва да бъде изчистен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар