Петя Дикова се връща на работа веднага след раждането (Вижте повече)

Петя Дикова се връща на работа веднага след раждането (Вижте повече)
2.5 (50%) 2 votes

Петя Дикова едва свързва двата края с 380 лева майчинство и безработен мъж

Петя Дикова най-вероятно ще се върне на работа почти веднага след второто си раждане. Мъжът на водещата – Илиян Любомиров, се раздели с договора си на панелист в предаването „На кафе“ и стопените му доходи трудно покриват финансовите нужди на семейството. Налага се положението да се спасява от нежната половинка в двойката.

Вече втора година дъщеря на Аня Пенчева и Сашо Диков стои далеч от камерите на Би Ти Ви, където водеше светското предаване „Култ“, преди да роди. Петя смяташе да си остане вкъщи поне докато все още нероденото й второ дете стане на годинка. Рязка смяна във финансовото състояние на семейството й обаче наложила да се мисли за промяна и в плановете на бъдещата майка.

Бременната Дикова доскоро можеше спокойно да разчита за пари на своята силна половинка Илиян. Но от миналия месец поетът официално е безработен. Той изгуби мястото си на панелист в предаването „На кафе“ на Нова тв. Това отвори дълбока пропаст в портфейла му, пише „Уикенд“. Според слуховете Илиян е прибирал по 3500 лева всеки месец от шоуто на Гала. Пари, които вече няма откъде да вземе.

В същото време в дома му има двама души, които разчитат на него за издръжка – Петя Дикова, която в момента е втора година отпуска по майчинство и би трябвало да взима едва 380 лева на месец, и синът им Александър, който наскоро навърши годинка.

Второ дете

Скоро в семейството ще проплаче още едно бебе. А таткото поне засега не може да се похвали със светли перспективи за трудови ангажименти. За разлика от други останали без работа популярни персони, той не може да разчита на доходи и като инфлуенсър. В социалните мрежи Илиян има едва 4000 последователи. Остават му книгите, които пише, но за всеки е ясно колко се печели от стихосбирки.

Раждане

Като се тегли чертата става ясно, че май ще се наложи Петя да закърпи семейния бюджет веднага след раждането, ако иска да живее нормално. Нито тя, нито таткото са съобщили публично кога се очаква второто им дете да дойде на бял свят, но най-вероятно това ще стане около Нова година.

Връщане за работа

Нищо чудно напролет ефирът отново да бъде огрян от чаровната Пипи. Ако се върне на работа, тя ще може да разчита и на заплата си в Би Ти Ви, и на обезщетението при майчинство, което й се полага, докато второто дете стане на две години.

Петя веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър. Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на миналата година тя направи за Би Ти Ви авторски филм за него. Но така и не се върна в авторското си предаване „Култ“, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева. След като и тя забременя, водеща стана Натали Трифонова.

Самата Пипи обяви: „Много съм щастлива, че ослепителната Натали Трифонова е новото лице на „Култ“. В същото време обаче дългокраката синоптичка остава и лице на прогнозата за времето. Това означава, че позицията й в шоуто на Дикова е временна – само докато титулярката се върне.

А това най-вероятно ще стане още пролетта. Другият вариант е Пипи да започне да работи по отделни проекти в Би Ти Ви, за които да й плащат на парче. При всички положения обаче няма да си остане вкъщи, за да се занимава единствено с децата си.

Какво ще прави безработният Илиян? Според слуховете Пипи и семейството й се опитват да му намерят работа в Би Ти Ви. Нищо чудно да се труди там заедно с половинката си, тъй като се очаква звездната двойка да събира по-добър рейтинг, отколкото ако Дикова или мъжът й се появят в ефир поотделно.

Петя Дикова се връща на работа веднага след раждането на второто си дете сн. Фейсбук

Петя Дикова се връща на работа веднага след раждането на второто си дете сн. Фейсбук

Самият Илиян твърди, че не съжалява за изгубеното работно място в Нова тв, макар че фенките му нададоха болезнени викове, след като стана ясно, че вече няма да могат да го гледат там. Много зрителки споделиха, че страдат. Любомиров им липсва. Но самият той обяви, че сам е напуснал „На кафе“. Не дава обаче обяснения какво го е накарало да се откаже от 3500 лева месечно, без да има предложение за нова работа.

Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Petya, че си моята сбъдната и…

Публикувахте от Илиян Любомиров в Четвъртък, 4 юни 2020 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар