Джина Стоева: Мечтая да обиколя цял свят с добра мъжка компания! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Джина Стоева иска още деца

Джина Стоева вярва в любовта. На 6-ти септември поп фолк изпълнителката посрещна рождения си ден в компанията на верните си приятели. „Пожеланието ми е едно и също всяка година – здраве за мен и моите близки. Дъщеря ми Ивая да расте здрава, умна и успешна. Двете сме силно привързани една към друга“, пожелава си Джина по случай личния си празник.

Певицата разкрива, че в момента се е посветила изцяло на дъщеря си. „Гледам си детето и оцеляваме някак. Ще се повторя, но годината хич не беше лека, извънредното положение ни изненада и хвана напълно неподготвени. А се видя, че и няма на кого да разчитаме. На кредите ли, нали такива ни обещаваха?! Думи нямам просто…“, възмущава се Джина на случващото се в момента.

Поп фолк изпълнителката категорично заявява, че най-хубавият момент в нейния живот е появата на дъщеря й Ивая. „Най-хубавият момент и период в живота ми е появата и след появата на Ивая. Искам този хубав момент да стане много дълъг. Помня всяла минута от раждането, дори секунда по секунда. С нетърпение чаках да я гушна и да я целуна. Чувствах се горда и щастлива, защото благодарение на нея станах майка“, споделя Джина.

Тя разкрива и най-лошия момент от своя живот. „Най-лошият момент е, когато загубиш близък. С всеки приятел, който си тръгва от нас, си отива и част от миналото. Винаги ме боли за приятел, за близки, за роднини. Тази година лошият момент беше Ковид-19. Толкова много неща обърка тази зараза в световен мащаб, че скоро няма да видим никаква светлина в тунела. Не мисля, че ще излезем лесно от кризата и през идващата година“, казва Джина, пише „Уикенд“.

Любов

Въпреки неуспешната връзка с бащата на детето й, Стоева все още вярва в любовта. „Вярвам. Любовта е велико нещо и е с много лица, в много проявения участва. Хубаво е, когато поне веднъж  си я срещнал и искаш пак и пак да се случи. Мисля, че няма човек на земята, който не иска любов и който би я отхвърлил с лека ръка“, споделя изпълнителката.

Джина разкрива и че мечтае да има още едно дете. „След 10 години бих искала да има здраво семейство, още едно дете и добра работа, с която да мога да живея добре“.

Джина Стоев вярва в любовта сн. Фейсбук

Джина Стоева вярва в любовта сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителката споделя също, че мечтае да обиколи целия свят и то с подходяща мъжка компания. „Мечтая дъщеря ми Ивая да е здрава, умна и успешна, а аз да обиколя цял свят – може и с добра мъжка компания“, разкрива Джина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар