Доналд Тръмп и Мелания – приятели с уговорен брак? (Близки до президента изненадаха с признания)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп третира жена си като приятелка

Доналд Тръмп и Мелания се отнасят един към друг, не като съпрузи, а като приятели с привилегии и влезли доброволно в уговорен брак. Приятели на първата двойка на Америка повдигат завесата на отношенията им и разкриват, че с годините връзката им е претърпяла сериозни промени.

Докато в началото на брака си двойката се е радвала на нормални отношения, каквито има в много семейства, с годините това се е променило. Тръмп и Мелания обитават общ дом, но се стараят да не се срещат. Освен ако не е необходимо. Първата дама удобно си затваря очите за всички изневери на съпруга си. А в замяна на това има пълна свобода да живее както иска. Мелания има шанс да даде най-доброто за сина си и го прави по всеки възможен начин.

Тръмп от своя страна вижда в съпругата си най-вече партньор, съветник и трофей. Самият той споделя първо с Мелания всеки успех и неочаквана среща. „Скъпа, няма да повярваш. Говоря с Боб Удуърд и той ще пише книга за мен“, обажда се Тръмп на съпругата си след първата си среща с журналиста. И въпреки че Удуърд е крайно критичен към Тръмп, онзи разговор, на който става свидетел и до днес го кара да се усмихва, пише „Дейли мейл“.

Доналд Тръмп и Мелания - сделка между приятели за уговорен брак? сн. Уикипедия

Доналд Тръмп и Мелания – сделка между приятели за уговорен брак? сн. Уикипедия

Американският президент понесе доста остри критики заради отношението си към първата дама. Мелания често пъти бе заснемана да го отблъсква, да се отдръпва при прояви на физическа близост. И не на последно място, да бъде зарязвана сама по време на официални събития. И въпреки това тя е човекът, с когото Тръмп най-напред споделя радостите и тревогите си. Приятелите им ги определят като приятели в уговорен брак. И докато Мелания си затваря очите за гафовете на Доналд и го подкрепя, той ще я глези като кралица. Сделка, която очевидно устройва и двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар