Дженифър Анистън минала през ада преди да стане звезда (Нови факти за миналото й видяха бял свят)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън минала през ада, преди да стане известна

Актрисата Дженифър Анистън минала буквално през ада, преди да стане звезда. Популярната блондинка далеч не е имала весело детство и преди да стане звезда, а и след това живеела години наред в кошмар.

„Отношенията ми с майка ми бяха катастрофални. Тя беше красива, беше модел и постоянно ме критикуваше заради външността ми, заради живота ми, заради ролите ми. Имаше ужасен здрав. Никога не спря да ми крещи и да изпада в истерии.“, спомня си актрисата.

Двете успяха да се помирят, когато през 2016-а майката на Дженифър почина, но преди това години наред не си говореха.

Нещата се влошиха, когато Дженифър, която е известна със сериала „Приятели“, покани майка си за гост в шоуто, а тя започна да споделя твърде много подробности за живота на актрисата. Дженифър беше толкова ядосана заради това, че дори не я покани на сватбата си с Брад Пит. Отношенията й с Брад обаче също преживяват парадоксален разрив. И Анистън споделя, че Брад сериозно я вбесява.

„Прекарах 90-те опитвайки се да се скрия. Чувствах се жалка, а бракът ми изигра голяма роля в моя провал. Преструвахме се, че бракът ни е нещо, което не беше“, спомня си още звездата.

Дженифър получава още един удар, когато през 2014-та година не я номинират за ролята й във филма „Cake“. Изпълнението й беше блестящо, но от Академията отказаха да й дадат дори номинация за „Оскар“.

Друг проблем, за който актрисата мълчи с години е дислексията й. До навършването на 20 години, тя дори вярва, че е глупава. „Мислех, че съм тъпа. Че не мога да разбера нищо. След това изведнъж проумях проблема си и всичко се преобърна.“, спомня си тя.

Дженифър Анистън преминала през ада, преди да стане звезда сн. Уикипедия

Дженифър Анистън преминала през ада, преди да стане звезда сн. Уикипедия

Звездата не крие обаче, че колкото и да е успешна в „Приятели“, сериалът е повлиял пагубно върху кариерата й. „Така и не успях да се заявя като сериозна актриса. Винаги ме канеха за комедийни филмови роли. Просто не се чувствам истинска звезда“, признава още Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар