Принц Хари зарязал Кресида Бонас след спор за пари (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Принц Хари зарязал Кресида Бонас след спор за пари

Принц Хари и Кресида Бонас се разделили след финансов спор. Неочаквани разкрития за разрива на двойката се появиха, след като принцът две години и повече мълча за раздялата им. Приятели на бившите влюбени обаче разкриват кога се е случила драмата. А тя няма нищо общо нито със статута на Хари като принц, нито с това, че Кресида искаше да става актриса.

Всичко започнало преди няколко години, когато двойката била поканена на сватбата на приятеля на Хари — Гай Пели. Той се омъжи за американката Лизи, която е наследница на империята Holiday Inn.

През 2014-та година двамата били поканени на сватбата им в Тенеси. Хари обаче отказал да плати превоза и престоя на Кресида по време на тридневните тържества.

„Кресида смяташе за уместно Хари да плати пътуването и на двамата. Още повече, че Гай беше приятел на Хари и поканата за сватбата идваше от негова страна. Хари обаче заяви, че не вижда нещата по този начин и отказа да поеме и нейните разходи за транспорт. Самата тя в този момент нямаше възможност да поеме такъв разход и доста се обиди. Двамата се скараха доста остро и в крайна сметка се разделиха“, спомнят си приближени до двамата пред „Дейли мейл“.

Разривът на двойката обаче не се отразил по никакъв начин на връзките между Хари и Гай Пели. Наскоро той дори е посетил принца в САЩ. По всяка вероятност, за да се опита да го сдобри с брат му. Въпреки разногласията между двамата относно Меган Маркъл, те явно са стоплили отношенията си. Преди години Пели бе изгонен от кралския кръг, защото се смяташе, че е забъркал Хари в историите с дрогата и наркотиците. Тогава кралят на нощния живот не каза нищо.

Принц Хари и Кресида Бонас скарани заради пари сн. You Tube

Принц Хари и Кресида Бонас скарани заради пари сн. You Tube

По-късно се разбра, че няма нищо общо с тези скандали и бе прегърнат от семейството едва ли не като трети син. Но той никога не е коментирал приятелството си с кралските особи и продължава да пази тайните им. Може би той е човекът, който ще събере Уилям и Хари отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар