Седмичен хороскоп за 12-18 септември, от Везни до Риби

Седмичен хороскоп за 12-18 септември, от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Разумно е да сте по-грижовни към здравето си. Ако се появи проблем, помислете дали не сте загубили баланса и дали не сте прекалили с нещо, например с работа. Може тялото да ви подсказва, че имате лош навик, който трябва да премахнете, или че сте се отдалечили доста от здравословния начин на живот. Възможно е отношенията ви с хора от близкото ви обкръжение да са по-напрегнати.

Скорпион
Във ваша полза ще е да се съобразявате с възможностите на тялото си и да не пренебрегвате знаците, че то има нужда от почивка. Увлечени сте в задачите, които трябва да свършите, но има риск да прекрачите собствените си граници и да не усетите, че се преуморявате. През периода така или иначе едва ли ще покорявате върхове.

Стрелец
Възможно е да се случи обрат в нещо, което ви вълнува или интересува. Ако досега събитията не са се развивали по план или са ви възпирали независещи от вас обстоятелства, през дадения период ситуацията може да се обърне – изведнъж да видите изход, да откриете вярната посока или някой да ви окаже помощ. Това не значи, че всичко ще тръгне по мед и масло веднага.

Козирог
През идната седмица е възможно да се случат както положителни събития, които да ви ентусиазират, така и да кръстосате шпаги с някого. Като цяло периодът е добър за реализация на професионалните ви амбиции – възможно е да получите нечия подкрепа и да напреднете в кариерата. Може и да започнете обучение,, което ще ви помогне да се усъвършенствате и в бъдеще да постигнете по-големи успехи.

Водолей
Пред вас ще се отвори възможност да постигнете своеобразно емоционално освобождаване. Казано най-просто, ще ви олекне на душата – ще се отървете от нещо, което ви е тежало и дълго сте таили в себе си. Може да кажете истината, която отдавна е на върха на езика ви, или да разберете нещо, което да ви подейства пречистващо.

Риби
Нечия чаша на търпение ще прелее през следващите дни. Това може да се отнася за вас, но може и да е за човек, с когото сте свързани и зависите от него по някакъв начин. Ако често казвате „да“, когато всъщност искате да кажете „не“, то през периода ще сте предизвикани да сложите граници, за да съхраните себе си. Усетите ли, че сте уморени и нервни, помислете дали някой не навлиза прекалено в личното ви пространство.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар