Седмичен хороскоп за 12-18 септември, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Истинско предизвикателство за вас ще бъде да запазите търпение и да не се ядосвате, че плановете ви не се развиват достатъчно бързо. Дори да упорствате нещо да се случи, ако не е дошъл моментът, то няма да стане. И да продължавате да настоявате, най-много да започнете да се гневите още повече или да си ударите главата в стената.

Телец
Старата песен на нов глас – това ще е лайтмотивът за вас през идната седмица. Ако отношенията ви с даден човек са напрегнати или има нещо неизяснено, твърде вероятно е старите чувства отново да ви завладеят. Бъдете внимателни, ако изпитвате силен гняв или раздразнение. Ако не изразите тези емоции и ги таите в себе си, те може да повлияят зле на здравето ви.

Близнаци
Ще имате чудесни преживявания – интересни срещи, разговори и пътувания. Колкото по-динамично е всекидневието ви и с колкото повече хора общувате, толкова по-приятно ще премине периодът за вас. Ако сте настроени на работна вълна, то тогава използвайте позитивното влияние на планетите, като заложите на по-активната комуникация с колеги, партньори и клиенти.

Рак
Ще сте провокирани да предприемете действия, които от доста време отлагате, но вече са станали наложителни. Обстоятелствата ще изискват да заявите себе си по-решително и да отстоявате своята позиция в личните и деловите отношения. Ако не го направите, има риск да станете особено раздразнителни.

Лъв
Препоръката към вас е да го давата малко по-спокойно. Отдайте се на любов и приятни занимания, вместо неуморно да работите. Не се съсредоточавайте върху онези аспекти от работата, в които по някаква причина сте зациклили и не успявате да намерите решение. Ако има такива задачи и проекти, недейте да настоявате те да се реализират на всяка цена и точно сега.

Дева
Между 13 и 16 септември ще сте по-емоционални от обикновено. Може в някаква ситуация да реагирате бурно, да се разстроите, да ви обземе тъга или меланхолия. Грижете се повече за себе си и по възможност стойте далеч от източници на стрес. През периода нервната ви система ще е лабилна и не е нужно да се натоварвате допълнително.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар