Защо принц Уилям отлагал сватбата си с Кейт Мидълтън? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям дълго отлага сватбата си с Кейт Мидълтън

Британският принц Уилям години наред избягвал брака с Кейт Мидълтън. Той дълго отлагал сватбата им за по-късно. Това съобщи вестник „Daily Mirror“. Херцогът на Кеймбридж влязъл в отношения с Кейт Мидълтън в университета, но решил да узакони техния съюз години по-късно, когато Кейт била на 29 години.

През ноември 2010-та година, когато влюбените обявиха годежа си и предстоящата сватба, бащата на Уилям, принц Чарлз, се пошегува: „Те се подготвят за този момент от дълго време.“

Смята се, че Уилям отлагал сватбата заради родителите си. Кралският експерт Кейти Никол, която публикува „The Making of a Royal Romance“, твърди, че херцогът на Кеймбридж никога не е бил насилван да се жени и е чакал той самият да се почувства готов за това. Според Никол той нарочно се бавел с предложението за брак, за да не се повтори сценарият с родителите му Чарлз и Даяна.

Принуда

„Той знаеше, че баща му е бил принуден да се ожени за Даяна възможно най-бързо, защото тя била смятана за подходяща съпруга за него“, казва Никол и добавя: „Той (принц Уилям) избягваше такъв натиск и не бързаше да заведе Кейт до олтара“.

Според „International Business Times“ в младостта си херцогът на Кеймбридж казвал: „Слушай, аз съм само на 22 години. Прекалено млад съм за брак. Не искам да се оженя, докато не навърша 28-30 години“.

Принц Уилям дълго отлага сватбата си с Кейт Мидълтън заради родителите си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям дълго отлага сватбата си с Кейт Мидълтън заради родителите си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям решил да легализира отношенията с Кейт Мидълтън през октомври 2010-та година, месец преди официалното обявяване на годежа им. Той завел любимата си в Кения до езерото Ратунда. Там двойката прекарала цял ден в риболов. След завръщането си от екскурзията Уилям отишъл до верандата на къщата им, коленичил и помолил Кейт да се оженят, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар