Владо Пенев за коронавируса: Първата седмица беше кошмар! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Владо Пенев разкри как е протекла при него коронавирусната инфекция

В студиото на „Здравей, България“ Владо Пенев разказа за заразата и за своя опит с лечението на коронавирусната инфекция. „Моят екранен герой проф. Цонев се разболя първи от коронавирус и прекара ужасно заболяването, а аз се заразих след него. Проф. Цонев ме научи през какво може и да мина, но за щастие аз го прекарах много по-леко. Аз съм особен човек – миналата неделя, след няколко положителни PCR теста, аз най-накрая усетих мига, в който оздравях“.

„Според лекарите моята зараза е от най-леко преминалите. Това, пред което преминах, е възможно най-лекото за моята възрастова група. Все пак съм от рисковите пациенти, при които са възможни доста усложнения. Имаше една седмица в началото на инфекцията, която за мен беше ужасно мъчителна и заради която призовавам хората да внимават. Колкото и леко да го карате, заболяването е много неприятно.

Лично аз знам как се заразих. Бях с мръсни ръце и нямаше как да се измия. Не беше по време на снимките на „Откраднат живот“. Поздравявам специално колегите. Ние снимахме и края на миналия сезон в същите условия на Ковид-19.

На снимачната площадка се работи единствено и само по правилата, за което екипът има моите адмирации. Заразата може да се случи на всеки, колкото и добре да спазва правилата. Но ние не знаем как се лекува това заболяване, затова е важно да продължим да спазваме мерките“, апелира Владо Пенев.

Кошмарна седмица

„Първата седмица беше кошмар. Аз рядко боледувам от грип и сезонни заболявания. Състоянието обаче е подобно – ужасна отпадналост, съвършено безсилие и главоболие, изгубваш чувството за вкус и обоняние. Бих казал, че не се изплаших и го изкарах сравнително леко психически. Бях убеден, че ще се справя и го направих.

Бях изолиран от близките си. Дъщеря ми ми оставяше необходимото пред входната врата. Единственият страх при мен бе да не заразя някой друг. Диагностицираха ме по време на снимки и в предходните дни имах сцени, в които бях в контакт с колеги, въпреки че работим с маски, все пак се притеснявах“.

За щастие, целият екип на „Откраднат живот“ е изследван своевременно и при нито един не е открита заразата. „Много съм щастлив, защото снимките можеше да спрат. А в наши дни да имаш работа е лукс“.

Владо Пенев разкри как преминала при него коронавирусната инфекция сн. nova.bg

Владо Пенев разкри как преминала при него коронавирусната инфекция сн. nova.bg

Владо Пенев признава и че е изключително развълнуван от старта на „Маскираният певец“, където той ще бъде един от панелистите. „Утре е стартът на „Маскираният певец“. Много се вълнувам, защото за мен това ще е голямо предизвикателство и ще ми бъде интересно какво ще ми предложи като емоция и преживяване най-мистериозното риалити в ефира на NOVA. Останалите колеги панелисти са много симпатични, а също и водещите. Очаквам да е много забавно и хубаво!“, казва Владо Пенев за шоуто, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар