Светлана Гущерова: Да си майка не е трудно, а е отговорно! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова постоянно си прави тестове за коронавирус

Светлана Гущерова разкри защо със съпруга й Християн Гущерова са избрали родното Черноморие за лятната си ваканция и какво е успяло да развали почивката й там. „Имах едно прекрасно лято. С дъщеря ми и съпруга ми избрахме родното Черноморие. Всичко беше прекрасно, с изключение на неразположението, което ми развали почивката миналата седмица.

От много излагане на слънце, ми прилоша и се наложи спешно да се прибера в София. Не се уплаших, че може да е коронавирус, защото откакто отмениха карантината, постоянно си правя тестове и два дни преди да ми стане лошо, бе излязъл резултатът от последния ми тест. Всички в семейството сме здрави, за щастие“, разкрива Светлана, пише show.blitz.bg.

Г-жа Гущерова признава, че заради ограниченията по цял свят са предпочели тази година да прекарат лятната си ваканция в България. „Заради ограниченията по границите, решихме да не си усложняваме живота и затова останахме в България. Но не съжаляваме, защото мястото, на което отседнахме, ни предложи уникални условия – спокойствие, уединение, топло море, семеен релакс“, споделя Светлана.

Отговорно начинание

Гущерова признава, че да си майка не е трудно, но е много отговорно начинание и разкрива, как с дъщеря й Анелия-Добромира обичат да прекарват времето си заедно. „Да си майка не е трудно, а е отговорно. Когато си майка, всичко правиш с любов към детето си. А когато човек прави нещо с любов, няма как да бъде трудно.

С дъщеря ми обичаме да слушаме детски песнички, да играем на образователни игри – сега учим плодовете, зеленчуци, цветовете, четем много приказки. Любимите й приказки са за Маша и Мечока. Не се разделяме с тях – под душа сме с Маша и Мечока, на път – също. Без Маша не тръгва на никъде. На морето много й хареса. Беше я страх да стъпва на пясъка, може би от топлото. В морето се страхуваше от вълните, но в басейна беше много спокойна“, разкрива Светлана.

Светлана Гущерова постоянно си прави тестове за коронавирус сн. Инстаграм

Светлана Гущерова постоянно си прави тестове за коронавирус сн. Инстаграм

Гущерова говори и за слуховете, че със съпруга й Християн очакват второто си дете. „Много пъти съм казвала, че искам да сме голямо семейство, да имаме най-малко 3 и най-много 4 деца. Знаете, че моето семейство също е голямо –ние сме две сестри и двама братя. И няма нищо по-хубаво от това, семейството ни да става все по-голямо. Затова, дай, Боже, да се случи!“, казва Светлана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар