Емилия след изолацията: Последствията са тежки за всички ни! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Емилия призна напуска ли „Пайнер“

Фолкпевицата Емилия е едно от най-популярните имена в жанра. Нейният ангелски глас прави впечатление още с първите й песни, а по-късно е обявена за най-чувствената певица с най-красивите балади. Вече 20 години не слиза от върха, а продължава да развива себе си и да изненадва почитателите си.

В специално интервю Емилия говори за това как й се е отразила изолацията, за онлайн обучението на учениците, за отношенията със съпруга си Жорж Башур и за слуховете, че напуска фирма „Пайнер“.

Поп фолк изпълнителката е категорична, че социалната изолация отпреди няколко месеца се е отразила зле на всички. „Със сигурност пандемията не действа добре за никого и последствията са тежки за всички ни.  Въпросът с повторното затваряне е свързан и с прекъсване на работата на много хора. Затварят се не само заведенията и много хора имат трудности в бизнеса си.

По-голямото ми притеснение е от онлайн обучението, защото със сигурност то не може да бъде такова, каквото ще е в училищата. Това е пропуснато учебно време, което аз лично смятам, че е много ценно за всеки един ученик, защото реално те са бъдещето. Надявам се съвсем скоро всичко това да приключи, защото е доста тежко за всички ни. Това е нещо, което не зависи от нас, за да бъде променено“, споделя Емилия, пише show.blitz.bg.

Певицата говори и за това, че със съпруга й Жорж Башур постоянно са „на всичките в устата“. „Ние с моя съпруг сме едно цяло. Предвид работата ми е нормално да сме обсъждани постоянно. Взехме взаимно решение, когато имаме да кажем нещо, ние да си го казваме в прав текст. За да избегнем всякакви възможности за спекулации. И така ще си продължаваме“, казва Емилия.

Тя е категорична, че няма никакво намерение да спира да се занимава с музика, каквото решение наскоро обяви колежката й Мария. „Не! Никога! Музиката е моята душа!“, споделя Емилия.

Раздяла

Стартирането на нов YouTube канал породи слухове, че поп фолк изпълнителката възнамерява да се раздели с фирма „Пайнер“. Певицата обаче е категорична, че това не е вярно.  „Със сем. Димитрови и фирма „Пайнер“ сме в прекрасни отношения и продължаваме съвместната си работа.

Емилия няма намерение да напуска "Пайнер" сн. Инстгарам

Емилия няма намерение да напуска „Пайнер“ сн. Инстаграм

Нямаме промяна в тези отношения. Започнала съм с „Пайнер“ и ще продължаваме да си бъдем взаимно полезни. Фактът, че издавам с фирмата пореден албум, е достатъчно показателен, че продължаваме да работим заедно“, казва Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар