Принц Хари издаде зловеща тайна

Той все още не може да си прости, че разговорът им е бил толкова кратък
0

Той все още не може да си прости, че разговорът им е бил толкова кратък

Принц Хари издаде зловеща тайна за последния ден от живота на покойната принцеса Даяна.

По повод годишнината от смъртта на Даяна на Острова отново бе излъчен документалният филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“, излязъл през 2017 г.

В прожекцията говориха основно нейните синове – принц Уилям и принц Хари. Във филма те споделиха спомените си за майка им.

принц Хари
Той все още не може да си прости, че разговорът им е бил толкова кратък

Именно там малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари, си спомни последния телефонен разговор, който е провел с майка си преди смъртта й. Той призна, че и до ден днешен съжалявал, че разговорът помежду им бил толкова кратък.
“Ако знаех, че това би било последният път, когато говоря с майка ми …”, казва през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната смърт. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Двамата признаха, че са говорили с Даяна много за кратко и направо й затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.
Веднъж Хари призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си – на погребението на майка си на 6 септември 1997 г. и малко след това когато се е сетил колко за кратко я е чул в деня на смъртта й.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз да се надяваме тя все още да е жива и наоколо. Чудим се каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя Хари, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.