COVID-19 покоси един от колегите на Гала. Кой е потърпевшият?

COVID-19 покоси един от колегите на Гала. Кой е потърпевшият?
4 (80%) 1 vote

Той самият сподели шокиращата новина

След като Гала се завърна триумфално в ефира на Нова телевизия преди броени дни, стана ясно, че COVID-19 е покосил един от колегите й.

Зрителите видяха, че част от панелистите са заменени с нови лица. Това се случи, след като от шоуто си тръгнаха Ева Веселинова и Илиян Любомиров. На тяхно място цъфнаха Дарин Ангелов, Георги Блажев и двете синоптички Гергана Малкоданска и Никол Станкулова.

Гала

Той самият сподели шокиращата новина

Един от панелистите на Гала призна шокираща новина. Той сподели, че е пипнал коронавирус и му е добре известно всяка фаза от заболяването.
Вместо на почивка, отпуската си Георги Блажев прекарал затворен в жилището си. Точно тогава пипнал коварния вирус, който циркулира почти година из целия свят и продължава да взима жертви след себе си.

„Няколко дни нямах вкус и обоняние, но използвах момента да си купувам евтина храна, като така и така не усещах какво ям“. Така с чувство за хумор призна за заболяването си Георги Блажев, който знаем от „Пощенска кутия за приказки“.

Той стана един от новите панелисти в „На кафе“. Юлиан Константинов и Кристина Патрашкава пък успяха да запазят столовете си до Гала. Първоначално се смяташе, че и Андреа Банда е аут от предаването. Тя обаче изненадващо се появи едва в третия епизод от новия сезон. Банда категорично обяви, че няма намерение да се отказва от работата си в телевизията, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар