Кирил Добрев: Нека членовете на БСП да определят коалиционната ни политика!

Гласувайте за статията

Кирил Добрев продължава да разпространява идеята за обединение на БСП и пълна демокрация в партията!

Кандидатът за лидер на БСП Кирил Добрев е убеден, че всеки член на партията е много важен и мнението му трябва да бъде чуто. Ето защо той не смята, че решението за коалиционната политика на БСП трябва да се взима еднозначно.

Кирил Добрев залага все повече на всички членове на БСП

Сигурно е, че БСП не може да вземе пълно мнозинство на парламентарните избори, което означава, че ще трябва да търси коалиционни партньор, но само ако спечели, разбира се. Ето и какво мисли Кирил Добрев по този въпрос:

„На всички срещи в страната ме питате с кого ще си партнираме след изборите. Вървят всякакви спекулации, които се разтягат от ГЕРБ до Да, България и всякакви екзотики. Моето предложение е веднага след изборите, когато и да са те, да направим вътрешнопартийно допитване и членовете да кажат каква да е коалиционната ни политика” – заяви Добрев, цитиран от „Дума“.

Моделът да се слуша гласът на членовете на партията започва да става традиция в БСП. Именно така ще бъде избран следващият председател на партията на 12 септември, а Кирил Добрев е един от основните претенденти за победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар