Ново 20! Принцеса Шарлот се подготвя за кралица на Великобритания

Според източници от кралския двор, тя е най-зряла измежду трите деца на Кейт и Уилям
0

Според източници от кралския двор, тя е най-зряла измежду трите деца на Кейт и Уилям

Факт е, че за живота на 5-годишната британска принцеса Шарлот не се знае много.

Преди време някои издания гръмнаха с новината, че покойната принцеса Даяна се е преродила във внучка си – единственото момиченце на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

принцеса Шарлот
Според източници от кралския двор, тя е най-зряла измежду трите деца на Кейт и Уилям

Каквито и странни неща да се говорят за малката принцеса Шарлот, то едно е сигурно – тя е родена с кралска кръв. В този ред на мисли като нищо един ден може да седна на трона на Великобритания.

„Децата на 38-годишната Кейт Мидълтън и принц Уилям от ранна възраст се подготвят да продължат традициите на своите предци. Петгодишната принцеса Шарлот изключително много се интересува от бъдещата си роля в обществото.
Дъщерята на херцога и херцогинята на Кеймбридж е най-уверената сред техните деца и естествено родена водачка“, казва източник от Бъкингамския дворец.

Източникът от кралския дворец обаче издава голяма тайна за малката Шарлот. Според нея лично 5-годишната принцеса се приготвя за това да стане кралица на Великобритания.
„Шарлот е наясно, че има двама братя: седемгодишния принц Джордж, който ще наследи короната след баща си, и двугодишния принц Луи.

Въпреки това тя е наясно, че е принцеса. Тя има игрална тиара, която обича да носи непрекъснато. Щом я попитаме защо го прави, тя казва: „Някой ден ще бъда кралица!“. Много е сладка“, издава източникът от Бъкингамския дворец.

Принцеса Шарлот отпразнува своя пети рожден ден през месец май

Въпреки всичко принц Уилям и херцогиня Катрин се опитват да запазят детството на синовете и дъщеря си не много по-различно от живота на другите британски деца. В същото време обаче ги подготвят и за бъдещите им кралски задължения.

„Въпреки че децата знаят, че има нещо специално в позицията им, те не са разглезени. Това важи най-вече за принцеса Шарлот. Тя като че ли е най-зряла сред децата на херцозите на Кеймбридж“, добави източник от антуража на херцога и херцогинята.

През май Шарлот отпразнува своя пети рожден ден, по случай който Кейт Мидълтън й направи специална торта за нея. Братята й пък помагаха на майка си в украсата на сладкиша. Родителите подариха на принцесата тенис ракета и колело.

„Шарлот се чувства и се държи като възрастен човек.
Тя обича да избира роклите, които носи, сама, въпреки че Кейт й помага. Най-непреклонна е в това, че иска постоянно да бъде с корона на главата“, разказа източникът от Бъкингамския дворец за правнучката на кралица Елизабет II, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.