Това разкритие за принц Уилям ще ви остави без думи

Това разкритие за принц Уилям ще ви остави без думи
3 (60%) 1 vote

Твърди се, че това забавяне не е случайно

Това разкритие за британския принц Уилям ще ви накара да останете без думи.

Оказва се, че в продължение на години, той избягвал брака с Кейт Мидълтън, отлагайки сватбата им за по-късно. Това съобщи вестник Daily Mirror.

принц Уилям

Твърди се, че това забавяне не е случайно

Херцогът на Кеймбридж влязъл в отношения с Кейт Мидълтън в университета. Той обаче решил да узакони техния съюз години по-късно, когато Кейт вече била на 29 години.

През ноември 2010 г., когато влюбените обявиха годежа си и предстоящата сватба, бащата на принц Уилям – принц Чарлз, се пошегува: „Те се подготвят за този момент от дълго време.“

Смята се, че принц Уилям е отлагал сватбата заради родителите си. Кралският експерт Кейти Никол, който публикува“ The Making of a Royal Romance“, твърди, че херцогът на Кеймбридж никога не е бил насилван да се жени. Това, което е чакал, е било самият той да се почувства готов за това. Според Никол принцът нарочно се колебаел с предложението за брак, за да не се повтори сценарият с родителите му.

„Той знаеше, че баща му е бил принуден да се ожени за Даяна възможно най-бързо, защото тя била смятана за подходяща съпруга за него“, казва Никол и добавя: „Той (принц Уилям) избягваше такъв натиск и не бързаше да заведе Кейт до олтара.“

Според „International Business Times“ в младостта си херцогът на Кеймбридж казвал: „Слушай, аз съм само на 22 години. Прекалено млад съм за брак. Не искам да се оженя, докато не навърша 28-30 години. “

Принц Уилям решил да легализира отношенията с Кейт Мидълтън през октомври 2010 г., месец преди официалното обявяване на годежа им.
Той завел любимата си в Кения до езерото Ратунда. Там двойката прекарала цял ден в риболов. След завръщането си от екскурзията Уилям отишъл до верандата на къщата им, коленичил и помолил Кейт да се оженят, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар