Жената до Милен Цветков: Първоначално връзката ни беше бурна! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Последните месеци от живота си Милен Цветков често говорил за смъртта

Последната жена до Милен Цветков – Милена Иванова даде специално интервю, в което говори за журналиста. Тя споделя, че двамата винаги са прекарвали времето си заедно много пълноценно.

„Аз го познавам в период от живота му,  в който беше много трудно за него в професионален план, но пък личният му живот беше много светъл. Много мил и много нежен човек беше. Може би малко хора го познават в тази светлина, но той беше изключително любящ човек, който имаше нужда да дава и да получава любов.

Имахме изключително привличане и на физическо ниво. Както се шегувахме, бяхме залепени като гербови марки. Във времето, в което сме били заедно, ние го прекарвахме много пълноценно, т.е. той не си позволяваше да се разсейва с други неща, както и аз. В момента, в който вратата се отвори, ние започваме да правим нещо заедно, да си говорим, да си приготвяме храна или да гледаме филми, прегърнати на дивана.

Просто в момента, когато решихме, че ще сме заедно и връзката ни ще бъде сериозна, ние не се разделихме физически“, каза Милена за Милен в интервю, което даде пред Георги Тошев по Би Ти Ви. Милена не крие, че първоначално връзката й с журналиста е била бурна.

„Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз изключително много се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, имах предчувствие, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин“, разказа Милена.

Последна вечер

„Последната вечер от неговия живот бяхме седнали на дивана и гледахме филм. Той се обърна и ми каза: „Любов моя, толкова много имах нужда от това гушкане, от тази нежност. Толкова ти благодаря, че ми я даваш. През последните месеци имахме много странни разговори, които в нормалното ежедневие хората нямат.

Той говореше много често за смъртта и понеже знаеше, че аз се страхувам за близките си хора, които много обичам, поради пандемията и всичко, което се случи в световен план, ме провокираше. За него най-естественото нещо в човешкия живот беше смъртта“, споделя още Милена.

Тя разкрива също, че на нея никой не й казал кога ще бъде изпращането на Милен. „За неговото изпращане знаеха много малко хора. Така се стекоха неблагоприятно обстоятелствата, че на мен официално не ми беше казано кога ще бъде изпращането му, но аз знаех. Сънувах през нощта и просто сутринта се събудих и казах на приятелката ми, че днес ще бъде погребението.

Обадих се на майка си и казах: „Майко, сигурна съм, че днес ще бъде погребението. Знам го“. Качих се на колата и просто тръгнах към Бояна. По радиото тръгна симфонична музика. Много малко хора може би знаят, че Милен много обичаше такава музика.

Милена споделя, че през последните месеци от живота си Милен Цветков говорил много за смъртта сн. btv.bg

Милена споделя, че през последните месеци от живота си Милен Цветков говорил много за смъртта сн. btv.bg

Пристигайки там, на гробищата в Бояна, видях колите да идват една по една и започват да паркират. Скрих се така отстрани на автомивката. Слушах музика и ги наблюдавах как един по един се редуват, слизат и се качват по стълбите. Реших да мина от другата страна, където е гробът. Скрих се и бях там през цялото време. Изчаках да си тръгнат и отидох на гроба му. След това се върнахме с една моя приятелка. В общи линии почти целия ден прекарах там“, разказва Милена, предават от 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар