Принц Филип е разочарован от Меган Маркъл и принц Хари (Вижте повече)

Принц Филип е разочарован от решението на Меган и Хари да напуснат кралското семейство сн. YouTube
0

Принц Филип не разбира решението на Хари да напусне кралското семейство

Съпругът на кралица Елизабет Втора, принц Филип, е много разочарован от решенията на внука си принц Хари, който в началото на годината се отказа от кралските си задължения, заедно със съпругата си Меган Маркъл.

Оттогава двамата с Меган градят живота си в САЩ, далеч от короната. Филип, както посочва биографът Ингрид Сеуърд, написала книгата „Prince Philip Revealed“, е приел трудно решението на Хари да се оттегли и смята, че това е просто „бягане от отговорност“.

Нарцистичен живот на знаменитост

„Принц Филип не може да разбере факта, че Хари обърна гръб на родната си страна, на всичко, което е било важно за него, за да живее нарцистичен живот на знаменитост в Америка“, твърди Ингрид.

Това, което още се пита Филип е кое точно е направило живота на Хари толкова непоносим в Обединеното кралство. „Те имаха прекрасен дом, където да отгледат разкошния си син, както и невероятната възможност да дадат положителен принос с благотворителната си работа в глобален мащаб“, смята съпругът на кралицата.

Нека не забравяме обаче твърдението на много хора, че негласно, но доста видимо, кралското семейство имаше проблем с избора на съпруга на Хари. Меган е разведена американка и бивша актриса от популярен сериал. Нещо, на което консервативната монархия не гледа с добро око.

Може би това е и причината британският народ също да не приеме Маркъл с отворени обятия. Можем само да гадаем дали Хари и Меган ще съжаляват за решението си да се оттеглят от короната. Но връщане назад като че ли вече няма, пише eva.bg.

Принц Филип е разочарован от решението на Меган и Хари да напуснат кралското семейство сн. YouTube
Принц Филип е разочарован от решението на Меган и Хари да напуснат кралското семейство сн. YouTube

Засега Хари и Меган нямат никакви намерения да завръщат във Великобритания. Те вече сключиха няколко изгодни договора. Единият от тях е с ораторска фирма, от която ще получават пари за своите речи. А само преди няколко дни те подписаха и договор със стрийминг платформата „Нетфликс“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.