Ирина Шейк и Брадли Купър пак заедно? (Вижте как се гушкат на улицата – Снимки)

0

Бившите гаджета бяха спипани да се гушкат публично

Брадли Купър и Ирина Шейк не са виждани заедно на публично място от февруари тази година. Актьорът, режисьорът и супермоделът имат тригодишна дъщеря Леа, заради която останаха в добри отношения, но до ден днешен никой не знаеше колко всъщност добри са те, докато не ги видяха прегърнати по улиците на Ню Йорк.

Въпреки че няма официално потвърждение за помирението им, бившите годеници изглежда са в по-добри отношения, отколкото се смяташе досега.

Впрочем за това говорят папарашките снимки, които им направиха уличните фотографи. Които следят всяка стъпка на холивудските знаменитости.

Прегръдката на Ирина Шейк и Брадли не е като на бивши влюбени
Снимки: Инстаграм

Всъщност бившите са били забелязани по време на среща, когато са се смели радостно и са се прегръщали, а след това са всеки от тях тръгнал на различна страна по задачи. Ирина тикала бебешка количка с дъщеричката си Леа, която била щастлива да види и двамата си родители заедно, твърдят свидетели.

По време на изолацията Ирина е била виждана няколко пъти в апартамента на Брадли в Ню Йорк, но така и не се знае какво се случва зад затворените врати. Според американските медии обаче мнозина смятат, че коронавирусът и изолацията са имали положителен ефект върху тази двойка и че те все пак са постигнали тайно помирение, предават от lokalno.mk.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.