Бритни Спиърс шашна с целулит и мръсни дрехи (Вижте я за първи извън къщи от месеци – Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата не бе виждана месеци наред  да излиза от дома си

Бритни Спиърс наскоро загуби поредния процес, в който планираше най-накрая да се освободи от попечителството на баща си. 67-годишният Джеймс Спиърс беше назначен за неин настойник още през 2008 г., когато Бритни два пъти беше в психиатрична болница за кратък период от време. Оттогава певицата води безкрайни дела, опитвайки се да докаже дееспособността си. Впрочем  тя не може да управлява нито финансите (а състоянието й се оценява на милиони долари), нито личния си живот.  Без съгласието на настойника си, тя  дори не може да се омъжи  за дългогодишния си приятел Сам Асгари.

Сега фенското движение  Freedom Britney възобнови своята дейност. А конспиративните теории отново вълнуват феновете на Бритни. Традиционно една от най-популярните версии е, че певицата е държана заключена. Говори се, че годеникът на Спиърс всъщност е нейният пазач, на когото бе възложено да пази звездата от злите роднини. В същото време последователите на Бритни в нейните социални мрежи търсят някои тайни намеци, с които любимката им потърси помощ някой да й помогне да избяга.

Бритни Спиърс лъсна с намачкана и мръсна тениска и показа целулит
Снимки: Легион медия

На фона на всички тези слухове, Бритни най-накрая излезе. Папараците заснеха момичето, пристигащо с луксозен бял кабриолет с нейния бодигард в Starbucks за смутита. И честно казано, Спиърс не бе в най-добрата си форма.

Широката, намачкана тениска, покрита с петна, неподредена коса и къси къси панталони не са най-доброто облекло за публично  появяване, ако знаете, че ще бъдете в центъра на вниманието. Спиърс обаче никога не е имала чувство за стил.

Бритни също има какво да направи още за фигурата си. Въпреки постоянните часове по йога и танци, тя все още не е успяла да се отърве от излишните килограми и целулита. Може само да се гадае какво е правила в самоизолация, след като не е имала достатъчно време да се погрижи за себе си, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар