42-годишната Мариана Попова не крие бръчките си! (не ще филъри и ботокс)

42-годишната Мариана Попова не крие бръчките си! (не ще филъри и ботокс)
5 (100%) 1 vote

Мариана Попова иска да остарява естествено и нормално!

Гласовитата Мариана Попова сащиса феновете си в мрежата с последната си снимка. Вчера тя гордо публикува в профила си черно-бяла фотография, на която бръчиците и леко отпуснатата кожа по лицето й са повече от очевидни.

Мариана Попова

Мариана Попова не крие бръчиците си

Дори и да е минала през някакъв филтър, снимката определено не е „пипана“ така, че да подмлади певицата. Която категорично не е привърженик на каквито и да било разкрасяващи процедури с вкарване на „чужди вещества“ в лицето й.

Мариана Попова е на 42 години, но досега не сме я видели наблъскана с филъри, камо ли ботокс. Половинката на акьора Веселин Плачков държи да остарява с достойнство и класа, подобно на актрисата Мерил Стрийп. Затова и всичко кифленско й е чуждо.

Очевидно това ни най-малко не пречи на любимия й, който не пропуска да покаже чувствата си към нея в мрежата. Плачков е с две години по-малък от Мариана Попова, но брадата го прави да изглежда доста по-зрял.

„Искам хората да ме харесват и да ме ценят заради интелекта, ума и творчеството ми. Да, визията е важна и трябва да се полагат грижи за нея, но не е всичко. И определено е последното, с което може да пробиеш. Освен ако не търсиш мимолетна „слава“, убедена е Попова.

Източник: nie-jenite.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар