Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Мира Добрева обирана цели 5 пъти

Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди. Телевизионерката беше обрана за пети път през 2018-та година. Крадецът влязъл в дома й, докато водещата е вкъщи и спи сладко. Това е най-големият шок, който блондинката изживява.

„Взел е всичките ми документи, пари, бижута и дребни вещи. Отишъл до леглото ми, ровил в шкафовете. Ако има нещо по-страшно от самия обир, това е зловещото усещане, че някой е до главата ти докато спиш и че няма гаранция, ако се събудиш в този момент, дали ще останеш жив“, споделя Мира Добрева.

Подобно на колежката й, и в дома на Кристина Патрашкова нахлуват крадци за пореден път. Случаят е от това лято, докато тя е на почивка. „За пореден път домът ми стана обект на нагъл обир. Дързък, брутален, безцеремонен. Загубите са големи, но дори това не е най-важното. Замислям се за демоните в човешката душа, за греха и опрощението“, гневна бе Патрашкова след случилото се.

Подобен шок изживя и малкият човек Георги Софкин. Преди няколко седмици той се връща в дома си в Стара Загора и намира вратата разбита. Пред него изскача мъж от ромски произход, който се заканва да го убие и избягва навън, а малкият човек остава без яке, касетофон и 200 лева, пише „България днес“.

С обрана къща останаха преди година Стоянка Мутафова и Мария Грубешлиева-Муки. Те трябваше да преживеят загубата на 60 бона, които бяха задигнати от дома им в Лозенец. В дома на Камен Воденичаров също нахлуха крадци преди малко повече от 5 години. Колегата му Евгени Будинов завари дома си разбит през 2017-та година.

Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди сн. hotarena.net

Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди сн. hotarena.net

Наскоро Дара остана без смартфона си и дори обяви награда за този, който го върне. През 2012-та година пък току-що изплатената кола на актрисата Стефания Колева беше открадната, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар