Принц Хари и Меган Маркъл с виртуални лекции заради пандемията от коронавирус

Принц Хари и Меган Маркъл "струват" 1 милион долара. Въпреки първоначалния застой след пристигането им в САЩ заради пандемията от Ковид-19, херцогът и херцогинята на Съсекс все пак успяха да подредят картите в своя полза и да постигнат финансовата независимост, която толкова искаха. Освен договорът за 100 милиона долара, който подписаха с Нетфликс, херцогът и херцогинята на Съсекс от няколко месеца са част от компанията за ораторство "The Harry Walker Agency". Заради настоящата ситуация обаче, ангажиментите им в близко бъдеще ще са под формата на виртуални лекции.

Сума

А от изтекли в интернет документи разбираме, че принц Хари и Меган Маркъл имат строго определена сума, която изискват, за да се включат в различни дискусии и събития. И тя е впечатляваща. Херцогът и херцогинята на Съсекс искат 1 милион долара.

Изисквания

Принц Хари и Меган Маркъл също така изискват да са добре запознати с всяка подробност около събитието, от което ще станат част. За херцога и херцогинята на Съсекс е важно и кой ще присъства, дали ще бъде публично или частно, както и кой ще го финансира, пише "Evening Standart". Все още не сме виждали подобна публична изява на Меган Маркъл и принц Хари, подплатена със солидния хонорар от 1 милион долара, но със сигурност предложения към тях не липсват. Очевидно обаче херцогът и херцогинята на Съсекс много внимателно подбират на кои дават одобрение, защото от това пряко зависи новия имидж, който градят, предават от lifestyle.bg. Припомняме, че само преди няколко дни стана ясно също, че Меган и Хари са подписали договор и със стрийминг платформата "Нетфликс". Кралската двойка най-вероятно ще продуцира филми, сериали и програми за деца. Меган и Хари ще се стремят да създадат съдържание, което да информира, но и да дава надежда. [caption id="attachment_641237" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл "струват" 1 милион долара сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари и Меган Маркъл "струват" 1 милион долара сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Стана ясно също, че Маркъл няма никакви намерения да се връща отново към актьорската си кариера.