Бременна ли е Светлана Гущерова?

Бременна ли е Светлана Гущерова?
5 (100%) 1 vote

Спекулациите за бременността на Светлана Гущерова не стихват

Предполагаемата втора бременност на Светлана Гущерова е една от темите, с които постоянно се спекулира в медийното пространство през последните месеци. Заслуга за това има и самата тя. Госпожа Гущерова също подклажда тези слухове, давайки уклончиви отговори на въпроса дали очаква втори наследник.

Впечатление прави, че напоследък Светлана се облича в широки дрехи, които прикриват точно тези части от тялото й, които биха издали евентуална бременност.

Признанието, което направи любимата на Гущеров наскоро, също потвърди спекулациите. Тя заяви, че иска да дари съпруга си с поне още 2-3 деца, пише  Хот арена, позовавайки се на„България Днес“.

„Дай Боже това да се случи скоро“, пожела си Светла Гущерова преди време. Пожеланието й стана повод за спекулациите, че тя крие втора бременност.

Засега нито Светлана, нито Християн потвърждават или отричат тази новина. Факт е, че по време на първата си бременност, тя умело прикриваше коремчето си и съобщи радостната вест, малко преди появата на бебето.

Откакто стана съпруга на Християн Гущеров, бившата плеймейтка ревностно пази личния си живот в тайна. Тя все още не е показала снимка на дъщеричката си и е категорична, че няма да го направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар