Близките на Тодор Живков не почетоха паметта му

Гласувайте за статията

В началото на август месец се навършиха 22 години от смъртта на Тодор Живков

На 5 август се навършиха 22 години от смъртта на Тодор Живков. Поменът се състоя в къщата му в Правец, но на него не присъства нито един член от фамилията му.

На 7 септември се навършиха 109 години от рождението на Тодор Живков. Събитието бе почетено по нетрадиционен начин. Обичайно и то се провежда в родния дом на покойния комунистически лидер в Правец. Но тази година официалните слова и поднасянето на венци бяха заменени със специална програма, която завърши с коктейл.

Присъстващите имаха възможност да наблюдават на живо огнено шоу, което се състоя на метри от паметника на покойния държавник.

Специалната изложба с подаръци, които Тато е получавал от световни политически лидери през дългогодишното си управление, също бе една от изненадите за всички.

И тази година събитието бе уважено от обикновени граждани, общественици, сред които бе и кметът на Правец Румен Гунински.

Единствено Тодор Славков, който е син на Людмила Живкова и Иван Славков, поднесе цветя на паметника на дядо си.

И тази година Жени Живкова и нейните наследнички не бяха сред присъстващите.

Синът на Живков – Владимир, който през последните 2 години има сериозни здравословни проблеми и е почти неподвижен, също не присъства, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар