Меган и Хари обиколили всички филмови компании преди сделката с „Нетфликс“ (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Меган и Хари обиколили всички филмови компании преди сделката с „Нетфликс“

Меган и Хари обиколиха всички филмови компании преди сделката с „Нетфликс“. Семейството проучило внимателно продуцентските къщи в Америка, преди да подпише договор със собствениците на интернет платформата. Екипът на „Нетфликс“ са категорични, че привидно „скромните“ херцози, са се пазарили наистина ожесточено по време на срещата.

Рийд Хейстингс споделя, че Меган и Хари са проучили основно конкуренцията му, преди да се съгласят на преговори с него. Изпълнителният директор във фирмата разкрива още, че те споделили, че „вярват, че са избрали най-доброто предложение, което им е отправил пазарът и са получили пълен пакет“, пише „Дейли Мейл“, позовавайки се на източници от CNBC.

„Толкова съм развълнуван от тази сделка“, споделя Хейстингс по време на гостуването си в телевизията миналата сряда. „Те са наистина умни. Преговаряха с всички големи компании и мисля, че успяхме да им предложим най-пълния си пакет“, добавя още той.

Въпреки това херцозите са категорични, че ще продължат да спазват правилата на кралицата и да не злепоставят по никакъв начин монархията, или кралското семейство със своите изяви. В двореца обаче вече ги гледат изпод вежди, а кралските юристи проверяват договорите им под лупа. „Меган и Хари ще подпишат договора, ако ние им разрешим да го подпишат“, заяви пред изданието висш служител от кралските служби. Явно засега съпрузите не са дали повод за съмнения и тревоги, тъй като не са спрени да следват мечтата си.

Но положението може да се промени във всеки един момент.

Меган и Хари сключили най-изгодната сделка сн. Уикипедия

Меган и Хари сключили най-изгодната сделка сн. Уикипедия

Тези дни дори шведската принцеса София Хелквист заяви, че Меган е извършила огромна глупост, като е взела решение да се оттегли. „Аз търпях още по-злобни подигравки срещу себе си заради кариерата си на модел и риалити героиня. Но успях да открия баланса и да се справя с общественото недоволство. За мен тя сбърка и то много“, каза София. Дали това е така ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар