Развод, скандали, нисък рейтинг… Ето защо Кардашиян спряха риалити шоуто си

Край на шоуто на Кардашиян сн. You Tube
0

Ким Кардашиян спря риалити шоуто си заради скандалите с Кание Уест

Развод, скандали, нисък рейтинг… най-гледаното риалити шоу „Кардашиян“, което превърна дузина обикновени момичета и момчета в световни звезди, приключва. От 2007 година до 2021 година, когато ще се излъчи последният сезон, риалити форматът е имал над 1 милиард гледания до сега. Това направи момичетата от шоуто най-богатите на планетата, но също така и най-известните. И неочаквано, след 14 сезона, последната клапа щракна. И най-известното семейство на Америка реши, че повече не иска да се показва по телевизията.

Защо?

Най-общо казано, причината е нисък рейтинг. От 10 милиона гледания за епизод, днес не повече от 900 000 души гледат шоуто. Освен това постоянните драми и скандали в семейството започнаха да омръзват на всички.

Най-важната причина, поради която Ким Кардашиян настоя да спрат снимките на предаването е Кание Уест. Рапърът, който призна наскоро, че има биполярно разстройство и че често проявява дисфункционално девиантно поведение, на всичкото отгоре редовно вади кирливите ризи на семейството, пише „Дейли мейл“. Последното е и основната причина Ким да реши, че е най-добре да се сбогува с телевизията. Наскоро тя обяви новината в дълъг пост в социалните мрежи. Съобщението бе копирано от нейното семейство и така стана ясно, че семейство Кардашиян слага край на кариерите си в риалити форматите.

Ким всъщност се реши на тази стъпка в отчаян опит да спаси брака си. След като Кание обяви кандидатурата си за президент, за което малцина му вярват, сега той реши, че е настъпил моментът да започне да се оплаква по митинги от здравословните си проблеми и семейството на Ким. Последното се оказа повратна точка в отношенията им. Двамата се разделиха, а за Ким това е последен шанс да спаси брака си. И затова се оттегля от прожекторите.

Край на шоуто на Кардашиян сн. You Tube
Край на шоуто на Кардашиян сн. You Tube

Така или иначе Кардашиян не губят нищо. В момента семейството струва над 2 милиарда долара, а отделно печелят милиони от собствения си бизнес. Риалити шоуто е история, да живее търговската империя, в която фамилията се превърна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.