Зрителите бесни от връщането на Андреа Банда Банда в „На кафе“!

Зрителите бесни от връщането на Андреа Банда Банда в „На кафе“!
5 (100%) 1 vote

Зрителите не искат Андреа Банда Банда в ефир!

Андреа Банда Банда цъфна в „На кафе“ тази сутрин като поредния ководещ на Гала, която този сезон е обградена с цели шест панелисти. Така предаването удря рекорд по брой водещи, които са седем с Гала.

Андреа Банда Банда

Андреа Банда Банда обратно в „На кафе“, кой я уреди?!

И общо осем, защото двете синоптички Гергана Малкоданска и Никол Станкулова се редуват през седмица в студиото.

„Приятели, не се паникьосвайте! Имам си традиция да изпускам началото на ТВ сезона (не е нарочно, така се получи и този сезон, има добро обяснение). Иначе дълбоко компетентните ми анализи, сериозни познания и остра самоирония ще продължат да лъсват в ефир!

Ще има промяна… ще ви разкажа, като се прибера. Вълнувам се за новото начало. Благодаря на татко, че ми купи нов сезон в предаването (който знае, знае)“, обясни отсъствието си в първите два дни Андреа.

Припомняме, че тя е бетонирана при Гала заради имотния си баща. Зрителите веднага изригнаха срещу връщането й и започнаха да я критикуват в социалните мрежи.

„Отново ще трябва да гледаме и слушаме нелепите й коментари, заекването, вечните лапсуси“, недоволстват те. Други се надяват поредната ководеща да си седи тихичко в ъгъла и да не взима думата възможно най-рядко.

Общо седем водещи в студиото превръща „На кафе“ в безкрайна говорилня, ядосват се зрителки, които продължават да искат Гала да води сама, както беше преди години.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар