Ева Веселинова разказа тотално играта на Гала

Гласувайте за статията

Очевидно не може да преглътне факта, че вече не е част от екипа на „На кафе“

Ева Веселинова очевидно не може да преглътне лесно факта, че вече не е част от панелистите в „На кафе“.

Както вече стана ясно, нейното място бе заето от синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Ева ВеселиноваНаскоро блондинката пусна подбрани коментари от фенове в профила си в социалната мрежа. От тях става ясно, че има и хора, на които липсва на екран. Не липсват и такива, които я поздравяват за доброто представяне в предишния сезон на ток шоуто.

И ако някои очакваха от Ева Веселинова да поздрави новите водещи в „На кафе“, със сигурност са останали изненадани от подхода й. Тя си спести тези думи и вместо тях изля тирада за това колко искрен и прям човек е, а останалите хора не могат да й простят това.

„Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Спя спокойно вечер, защото не съм направила лошо на никого! Живея живота си така, че да помагам на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността.

Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка, дори към хората, които не харесвам. Най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата… Или поне аз така я разбирам“, философства Ева Веселинова в мрежата, пише show.blitz.bg.

Ева Веселинова

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар