Принцеса Даяна: Той ме мрази и иска да умра! (Кой пожела смъртта на Лейди Ди?)

Гласувайте за статията

Има един член от кралското семейство, който не скри, че мрази Даяна

От смъртта на принцеса Даяна се навършиха 23 г на 31 август. Въпреки, че я няма повече от две десетилетия, принцеса на народа все още има много фенове по целия свят. Хората продължават да се интересуват от нейната биография и да се възхищават на нейните действия и дела. Наскоро британски журналисти успяха да разберат, че в живота на лейди Ди има мъж, който я намрази. И той принадлежи към кралското семейство.

Принцесата знаеше, че съпругът й принц Чарлз винаги е обичал друга жена – настоящата му съпруга Камила Паркър Боулс. Освен това изневярата му не беше тайна за нея. Знаеше за предателството на Чарлз и неговите роднини. Членовете на кралското семейство подкрепиха измамената Даяна, доколкото можаха. Нейният свекър, принц Филип, дори й пише утешителни писма. В тези писма той нарича сина си глупак и осъди поведението му.

Принц Филип намрази принцеса Даяна и не го скри
Снимка: Гугъл

Лейди Ди отговори топло на съпруга на кралица Елизабет II. „Скъпи татко, толкова се радвам да получа писмото ти. Наистина оценявам, че сте готови да ни помогнете. Много съм ви благодарна за толкова честното и сърдечно писмо. Надявам се да прочетете и моето. С нежна любов, Даяна ”, пише в едно от писмата.

Впоследствие обаче отношението на Филип към снаха му се промени. Той започна твърде често да говори за изневяра и дори обвини Даяна, че има връзки с други мъже.  Принцесата на народа не издържа на обидата и прекъсна отношенията със свекъра си. Нещо повече, тя започна  да го мрази, предават от graziamagazine.ru.

Близък приятел на покойната Даяна, дизайнерът Роберто Деворик, разказа как принцесата му се оплакала от съпруга на кралицата.

„Той наистина ме мрази и иска да изчезна“, каза модният дизайнер, пише Micky.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар