Хороскоп за 9 септември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

 

Добре е днес да обърнете повече внимание на здравето си. Ако нещо ви притеснява, не се страхувайте да се консултирате със специалист – колкото по-рано, толкова по-добре. Мислите си, че проблемът е много по-сериозен, отколкото е всъщност. Запазете позитивното си мислене – то ще ви помогне.

 

Скорпион

 

Ще имате нов подход, когато се наложи да вземете решение. Готови сте да поемате по-големи рискове, за да получите по-голямо удовлетворение. Добре е, че увереността ви расте, но не взимайте спонтанни решения – обмисляйте всичко внимателно. Обръщайте внимание на детайлите.

 

Стрелец

 

Усещате, че само вие от околните не харесвате определен човек. Не разбирате държанието му и чувството му на хумор. А това, че никой не ви подкрепя, влошава настроението ви още повече. Добре е да си дадете почивка от тази обстановка. Обадете се на приятел и се забавлявайте.

 

Козирог

 

Ще се справяте със задачите си по-бързо от обикновено, но това може да има по-дълбок смисъл, отколкото очаквате. Наскоро сте имали конфликт с някой приятел, а в момента се опитвате да избягате от някой проблем или отговорност. Замислете се, дали не претупвате нещата.

 

Водолей

 

Напоследък сте фокусирани само върху задачите си, което ви позволява да работите по-бързо и по-ефикасно. Днес обаче ще ви остане прекалено много свободно време, за което да запълване имате няколко опции. Най-добре за вас би било да излезете с приятели и да се забавлявате.

 

Риби

 

Опитвате се да задържите спокойната обстановка, въпреки конфликтите около вас. Това не е ваша работа. Не се месете в чуждите отношения – фокусирайте се над вашите задачи и проблеми. Ако е възможно, тръгнете по-рано от работа. Отделете време само за себе си и се отдайте на заслужена почивка.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар