Хороскоп за 9 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Важно е днес да сте искрени и директни с хората около вас. Някои може да се изненадат на подхода ви, но всички ще го оценят рано или късно. Ако срещнете затруднения докато изпълнявате задачите си, помолете за помощ – няма да ви откажат. Ще получите интересна новина.

Телец

За да осъществите плановете си днес, е необходимо да се сработите добре с колегите. Не се отказвате лесно и с това печелите уважението на околните. Днес не предприемайте рисковани финансови операции. Пазете парите си, скоро ще ви потрябва по-голяма сума.

Близнаци

Денят ви ще бъде ползотворен. Имате много текуща работа, както и изостанали задачи. С добра концентрация и подредба на ангажиментите си, ще успеете да се справите с всичко. Искате да проведете разговор по тема, с която не сте особено запознати. Знаете към кого да се обърнете, така че действайте.

Рак

Днес ще свършите работата си по-бързо от предвиденото, затова ще имате повече свободно време. Ще прекарате известно време с някой колега и ще останете приятно. изненадани компанията му. Ще получите покана за събитие. Не отказвайте – имате нужда от разнообразие.

Лъв

Денят е успешен за вас. Работете в синхрон с колегите си, за да избегнете конфликти. В момента личния ви живот е приятен и спокоен. В семейството си, успявате да играете ролята на балансьор. Някой близък ще ви потърси за съвет – обърнете му нужното внимание.

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната. Ще се появяват конфликти, които хората около вас ще мислят, че са по-значителни, отколкото всъщност са. Добре е да не се замесвате в интриги – пуснете се по течението. Ако си повтаряте, че нищо не е толкова сериозно, денят ви ще е спокоен.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар