Иванка Тръмп се подигравала с Тифани пред баща си: Въобще не е красива като мен!

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп подигравала сестра си пред Доналд

Иванка Тръмп редовно се подигравала със сестра си Тифани пред баща си. Първата дъщеря на САЩ непрекъснато намирала недостатъци на сестра си и редовно я критикувала. Всъщност, действията й били породени от поведението на самия Доналд Тръмп. Американският държавен глава открай време е известен с пренебрежението към по-малката си дъщеря и очевидно държи наследничката му да го подкрепя в позицията му.

„Повече от веднъж съм чувал, как Доналд се подиграваше с Тифани. Присмиваше й се за визията й, за поведението, за образованието й. Дори за цвета на косата й. Веднъж каза на Иванка. „Много жалко, но сестра ти съвсем не е красива като теб.“ А тя му отговори: „Изобщо не е красива, татко“, споделя още Майкъл Коен в книгата си „Нелоялен“.

Бившият адвокат на Тръмп твърди също така, че президентът се присмивал и на втората си съпруга Марла Мейпълс. Заради нея и детето й той се разведе с Ивана Тръмп, която определя все още като „най-добрата от всички жени, с които съм имал връзка“.

Освен, че Иванка се присмивала на сестра си, тя също така не обича особено мащехата си. Всеизвестен е фактът, че Иванка я нарича „Портретът“, а Мелания пък нарича нея и Джаред Къшнър „змии“. Иванка също била известна като „ледената принцеса“ в екипа на Мелания. Първата дама обаче по-грижливо крие истинските си чувства от доведената си дъщеря, пише „Дейли мейл“.

Що се отнася до Тифани Тръмп, тя и мащехата й почти не общуват заедно. Двете не говорят помежду си, рядко се виждат, а и по-малката дъщеря на Доналд предпочита да стои далеч от Белия дом. Съдейки по „сърдечното“ отношение, което получава от по-голямата си сестра, не е изненадващо, защо предпочита да стои настрана.

Иванка Тръмп се подигравала със сестра си сн. Инстаграм

Иванка Тръмп се подигравала със сестра си сн. Инстаграм

Иванка от своя страна винаги е демонстрирала успехите си като модел и светска красавица. Тя дори стана дизайнер на собствена линия, преди да поеме семейния бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар