София Шведска попиля Меган Маркъл: Мегзит е най-голямата глупост, която направи!

Гласувайте за статията

София Шведска попиля Меган Маркъл

София Хелквист, по-известна като принцеса на Швеция попиля Меган Маркъл. Съпругата на принц Карл — Филип даде наскоро интервю, в което коментира, че според нея е огромна глупост от страна на херцогинята на Съсекс да се откаже от кралския живот.

„Никога не бих и помислила да организирам своя версия на „Мегзит“ и да се оттегля от кралското семейство. Аз успях да намеря фантастичен баланс между задълженията си във фамилията, че не си и помислям да си тръгна“, каза тя за шведския канал TV4.

На въпрос дали е мислила за свой собствен „Мегзит“, София казва още нещо „През първите години от нашата връзка понесох ужасно много негативи заради кариерата си на модел на бельо. Но успях да докажа на хората, че си струва да ми се доверят и съм достойна за това семейство. И не, никога не съм мислила да напусна двореца и да се откажа от огромните привилегии, които ми дава животът тук“, допълва тя.

Всъщност, София и съпругът й се радват наистина на спокоен семеен живот. Двойката има две деца, снимат документални филми и се занимават активно с хуманитарна дейност. „Откакто станах принцеса преживях много кризи на идентичността. В Швеция съм принцеса, а в Африка съм тази, която искам да бъда — просто София“, споделя още съпругата на принц Карл — Филип.

Двете с Меган имат много общо — популярни са сред хората с телевизионните си кариери и медиите доста настойчиво ги преследваха заради избора им на партньори в живота. Но за разлика от Меган, София имаше пет години, за да свикне с живота си на кралска особа. И едва след това каза „Да“ на любимия си.

София Шведска попиля Меган Маркъл сн. Инстаграм

София Шведска попиля Меган Маркъл сн. Инстаграм

По време на пандемията принцесата работи като доброволец в болница в Швеция и бе ангажирана като санитар там. Тя се справи с това предизвикателство достойно и доказа, че не се срамува да зареже роклите и тиарите, за да помогне на народа си. Докато Меган предпочете да избяга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар