Тръмп използвал Иванка за облаги при бизнес сделки: Всички забравят да мислят щом я видят!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп използвал дъщеря си  Иванка за облаги при бизнес сделки

Доналд Тръмп използвал дъщеря си Иванка за облаги при бизнес сделки. Това разкрива бившия му адвокат Майкъл Коен в книгата си „Нелоялен“. В мемоарите си, бившият най-близък човек до президента на САЩ прави такива признания, че някои от тях изглеждат потресаващи.

„Тръмп често използваше Иванка в преговорите си за различни бизнес сделки. Повече от веднъж съм го виждал да я моли да го придружи на бизнес сделка с по-възрастни и женени мъже. Когато го попитах защо прави това, той се разсмя. „Те губят ума си край нея и не могат да мислят рационално. А това ми помага в бизнеса“, допълнил още президентът.

Въпреки това, той сериозно се боял да оставя дъщеря си сама в компанията на по-възрастни може бизнесмени. „Веднъж на Иванка й се наложи да се срещне с един доста по-възрастен и определено много женен бизнесмен. Тръмп беше доста притеснен и дори призна, че се чувства виновен, че я е пуснал сама на срещата“, споделя още Коен в книгата си.

Тайното оръжие на Тръмп обаче никога не го предава. И след раждането на трите си деца, Иванка продължава да е дясна ръка на баща си. И той редовно я използва в сложни преговори дори като президент на САЩ.

Коен споделя, че срещата на ОАЕ неслучайно е била с присъствието на Иванка. Както и визитата в Саудитска Арабия. И на двете места дъщерята на Тръмп присъствала като примамка на преговорите. А ролята й била проста – да очарова местните политици и бизнесмени, за да приемат условията на баща й.

Иванка Тръмп - тайното оръжие на Доналд сн. Уикипедия

Иванка Тръмп – тайното оръжие на Доналд сн. Уикипедия

Коен намеква, че тази роля Иванка изпълнила и когато Тръмп я пратил да уговори мирното споразумение със Северна Корея. Но дори и той отказа да й позволи да се приближи до Ким Чен Ун, притеснен за сигурността и животът й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар