Фамилията на Димитър Цонев изправена пред нов сериозен проблем

Гласувайте за статията

Несъмнено личните драми са се отразили доста тежко на Анахид

Пред нов сериозен проблем е изправена фамилията на покойния телевизионер Димитър Цонев.

Паметта на Анахид Тачева, е започнала сериозно да й изневерява.

Димитър Цонев

Несъмнено личните драми са се отразили доста тежко на Анахид

От няколко месеца насам бившата говорителка пиела дори специални хапчета, защото проблемът се задълбочавал. Майката на Димитър Цонев започнала все по-често да бърка дати, имена на роднини, да й се губят моменти от миналото.

През този октомври бившата жена на Коста Цонев ще празнува 80-годишен юбилей.
Белите петна в паметта са обичаен проблем за хората на нейната възраст. Семейството й вече виждало как тя не е същия човек, когото познавали.

Според тях личните драми, които преживя, са й се отразили много сериозно. Най-сериозна травма й нанесла смъртта на Димитър Цонев , който почина внезапно през август 2016 година. На 23 август се навършиха 4 години без него, но майка му не присъства на панахидата. Причината за отсъствието й е, че в момента живее при най-малката си дъщеря в САЩ.

Другият повратен момент, който повлиял на психиката й, бе опитът за самоубийство с хапчета на дъщеря й Теодора. Припомняме, че тя посегна на живота си през 2017 година и лекарите едва я спасиха.

Тогава Анахид също беше в САЩ, но се наложи да се прибере спешно, за да се погрижи за щерка си и нейния син Дейвид, който бе настанен в приемно семейство, тъй като нямаше кой да го приюти. Съгласно закона това трябва да бъде направено само от близък роднина. Въпреки старческите неволи, тв легендата все още е с фигура на ученичка, храни се здравословно и прави упражнения, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на в. „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар