Драма в семейството на Петя Дикова

Драма в семейството на Петя Дикова
2.5 (50%) 2 votes

Любомиров остана без работа в тежък за семейството момент

Пред нова драма е изправено семейството на Петя Дикова.

Поетът Илиян Любомиров, който е настоящата половинка на Петя Дикова, остана без работата си като коментатор в „На кафе“.

Петя Дикова

Любомиров остана без работа в тежък за семейството момент

Според първоначалната информация, от предаването на Гала трябваше да си тръгне единствено Ева Веселинова, която се оказа най-недолюбвана от зрителите.
Уви, отидоха си си още две от знаковите имена от „На кафе“.

Освен Ева и Илиян, от ефира изхвърча и Андреа Банда. Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов обаче запазиха местата си до Гала. Тримата уволнени си имат заместници.

Сред най-големите мераклии за слава били Влади Въргала, Иво Танев и Стефания Колева. Новият сезон на „На кафе“ стартира в понеделник, 7 септември с редица изненади за зрителите.

Те не крият огорчението си от липсата на Илиян, тъй като бе сред най-адекватните коментатори. Неговото място бе заето от друг писател – Георги Блажев, който е един от сценаристите на много предавания, сред които „Фермата“, „Мастършеф“ и много други.

В същото време Любомиров получи съжалението на зрителите за това, че остава без препитание в тежък момент, когато има малко дете и е в очакване на второ. Петя Дикова също слезе от екран още по време на първата бременност. След нея последва и втората й бременност и тя така й не се завърна като водеща. На нейно място през новия сезон ще гледаме Натали Трифонова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар