Мелания Тръмп крие по-голяма сестра (Коя е Инес и какво се знае за нея? – Снимки)

Мелания Тръмп крие по-голяма сестра (Коя е Инес и какво се знае за нея? – Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Първата дама на САЩ има мистериозна сестра, за Инес Кнаус много малко се знае

По-голямата сестра на Мелания Тръмп не е известна много на обществеността. Инес Кнаус живее в апартамент в Ню Йорк, който е собственост на Доналд Тръмп, по-точно на неговата организация Trump Organization. Жилището, което обитава е в близост до Тръмп Тауър, където живееше първата американска дама със сина си Байрън докато се премести в Белия дом.

Докато съпругът на Мелания всъпваше в длъжност като президент тя често бе виждана в компанията на мистериозната си сестра. Не случайно госпожа Тръмп я нарича неофициален съветник и нейна най-добра приятелка.

Малко подробности са известни за живота на Инес Кнаус. Говори се, че тя е много мила и креативна личност и се занимава с изкуство.

Мелания Тръмп и Инес Кнаус
Снимка: Ютюб

Сестрата на първата лейди на САЩ комуникира с обществеността единствено чрез профила си във Фейсбук. Където говори повече за Мелания, отколкото за себе си. Но по всичко личи, че са си много близки.

Сестрата на Мелания Тръмп
Снимка: Инстаграм

Преди години двете заедно заминават за Милано  като напускат родната си Словения. Мелания започва да работи като модел, а Инес се опитва да пробие като моден дизайнер.

Инес Кнаус в Париж през 1990 г
Снимка: Инстаграм

За нея френски фотограф от Париж казва: Тя не е като останалите момичета, които обичат да се държат като кралици. Напротив, по-голямата Кнаус е много мила и доста зряла за възрастта си, предават от ubavinaizdravje.mk.

Инес яростно защитава Мелания преди време когато се появява информация за мъж, с когото е имала любовна афера, пише Ню Йорк Пост.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар