Никол Станкулова направи скандални признания

Призна в прав текст за какво завижда на Гери Малкоданска
0
Оценете този post

Призна в прав текст за какво завижда на Гери Малкоданска

Чаровната синоптичка на Нова тв – Никол Станкулова направи признание, с което изненада всички.

Тези дни Никол Станкулова реши да обърне внимание на последователите си в Инстаграм. Тя отговори на всички техни въпроси, които ги вълнуват.

Никол Станкулова
Призна в прав текст за какво завижда на Гери Малкоданска

Красивата синоптичка бе повече от подробна и откровена в отговорите си. В момент на емоционалност си позволи да признае и на какво най-много завижда на колежката си Гергана Малкоданска.

Един от почитателите на Станкулова я запита колко е висока. Тя от своя страна отговори, че е висока 174 см. „но малко завиждам на Гери Малкоданска за нейните 6 см. отгоре“.
Малкоданска от своя страна побърза да сподели поста на колежката си и да напише „Конче малко съм аз“ и хилеща се емотиконка.

Тази закачка между двете топ синоптички за пореден път доказва, че между тях има силно . те дори не спират да го демонстрират в последните две години. Зрители на Нова телевизия коментират в социалните мрежи, че за първи път наблюдават толкова успешна симбиоза между телевизионни лица и това е само плюс за медията.

Според запознати, искрите на приятелството при Никол Станкулова и Гери Малкоданска се проявили по време на бременността. Припомняме, че двете красавици родиха почти по едно и също време и по това време споделяли заедно тази радост. Сега децата им често си играят заедно, а майките имат още повече теми за разговори, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.