Майката на Рачков не иска и да чува за новата си "снаха"!

Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа още по-голяма хиена от бившата му изгора Мария Игнатова. 21-годишната силиконка Анита Димитрова е на път да го разори. [caption id="attachment_640815" align="aligncenter" width="300"]Рачков Рачков е между чука и наковалнята[/caption] Блондинката струвала около 20 000 лв. месечно на 47-годишния актьор, научи вестник „Уикенд” от негови колеги. Влюбеният като ученик Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи подаръци, а най-новата й придобивка била „Мини Купър”, оборудван с всякакви екстри. За миниатюрното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с около 80 000 лв. Анита се фукала, че била от заможно семейство и била свикнала на доста висок стандарт на живот, който Рачков й осигурявал. Всъщност, тя не е от заможно семейство, просто е успявала да си набавя пари в последните години от различни свои дейности. Няма смисъл да ги конкретизираме...

Майката на Рачков – Станка, била в тотален потрес от избора на сина си. „Мите, ами то Мимето си беше по-добре от тази. Не се ли се усещаш, че само те използва?”, кахъряла се родителката му.

Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – набъбнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка смятала, че половинката на Митко изглежда доста вулгарно и изобщо не била подходяща партия за него. „Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази шафрантия ще те разори”, ядосвала се майката на звездата. Година и половина след раздялата си с Мария, Рачков вече навсякъде представя знойната блондинка от Хасково като своя официална половинка. Той се притеснявал от предизвикателната й визия и татуировки, както и от огромната разлика във възрастта им, но наивно вярвал, че искрено го обича. На всичкото отгоре майката на Анита била по-млада от самия него. Първоначално тя също не била очарована от избора на дъщеря си, тъй като Рачков бил с 26 години по-възрастен от нейната щерка и можел да й бъде татко. Анита обаче успяла да му вземе акъла и вече живеели под един покрив. Хасковлийката била доста разстроена от подмятанията на недоброжелатели, че търси изгода от връзката си с Рачков, който не жали средства за нея. „Подобни приказки много ме огорчават. Обичам Митко искрено от първия момент. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, въпреки че за плеймейките се говорят какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са искали да са с мен, така че ако целта ми е била да съм с милионер, досега да съм я постигнала”, брани се Анита. И докато Рачков сияе до новата си и доста млада половинка, Мария грее до Ивайло Нойзи-Цветков, нашумял през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист", а в по-ново време – като един от стратезите на „Демократична България”. От средата на септември тя ще е и новата водеща на предаването „Папараци” на мястото на Венета Райкова.