Меган и Хари втрещиха всички с това си решение (Двамата се отказват от Invictus Games?)

Меган и Хари втрещиха всички с това си решение (Двамата се отказват от Invictus Games?)
2.5 (50%) 2 votes

Меган и Хари се отказват от Invictus Games?

Отказват ли се Меган и Хари от Invictus Games? Събитието, което беше ключово за херцога на Съсекс, и бе под негов патронаж е на път да бъде провалено. Причината за това, както се твърди, е фактът, че херцогът и съпругата му са подписали договор с конкурента на главния спонсор на събитието. И по тази причина обявиха оттеглянето си от шоуто за набиране на средства.

Месеци наред двойката работи по проекта, заедно с компанията „Амазон“, като идеята бе да се организира мегаспектакъл, който да събере най-големите звезди от шоубизнеса. Шоуто с музика, светлини и различни знаменитости, трябваше да събере средства в помощ на фондацията „Invictus Games“. А Меган и Хари планираха да изнесат речи там. Както се оказа обаче, след като подписаха договор с „Нетфликс“, двамата са решили, че не е редно да участват в събитие на конкурент на компанията. И се оттеглиха, проваляйки проявата.

Новината шокира всички, тъй като събитието бе организирано именно по тяхна инициатива. И освен това те се стараеха да привлекат масово звезди и бизнесмени, които да дарят средства за фондацията.

Решението на Меган и Хари да се оттеглят от инициативата предизвика съмнения, че повече няма да се занимават и с фондацията. За принц Хари тя беше емблематична. Години наред, той организираше събитието и участваше в различни инициативи свързани с фондацията. Ежегодните състезания за военни ветерани пострадали по време на военни действия, бяха знаково събитие за целия свят. Заради пандемията тази година игрите бяха отложени, но се планираше да се проведат догодина.

Меган и Хари се отказват от  Invictus Games? сн. Инстаграм

Меган и Хари се отказват от Invictus Games? сн. Инстаграм

Както изглежда обаче, новите им „работодатели“ не смятат, че Меган и Хари трябва да работят с конкуренцията. И набързо ги отказаха от подобни идеи. А и договорът за 150 милиона долара очевидно компенсира някои неудобства. Съпрузите са в шок за всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар