Седмичен хороскоп за 7-13 септември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ако усетите, че ви идва до гуша от работа или от други ангажименти, и решите да си вземете почивка, знайте, че сте на прав път. Сега е моментът да забавите темпото, да обърнете внимание на себе си и да си осигурите онова, от което имате нужда. Може вместо почивка да решите да се откажете от някакъв ангажимент или да пренаредите приоритетите си.

Скорпион
Ще усетите, че в някоя област от живота ви започва да духа вятърът на промяната. Дали ще бъде само полъх, или ще се появи изневиделица като буря, това при всекиго ще е различно, но така или иначе промяна ще има. Възможно е дори без конкретен повод у вас да се появи усещане, че нещо трябва да се случи и че искате повече.

Стрелец
Преживяванията ще ви подтикнат да преосмислите отношенията си с близък човек или цялостното си поведение спрямо приятелите. Не е изключено размислите ви да са предизвикани от някакво разочарование. Най-общо казано, събитията ще ви подскажат доколко реално сте преценявали и романтичните, и приятелските си връзки с хората.

Козирог
Септемврийската седмица няма да бъде от най-леките за вас. Ще се изнервяте от най-малкото нещо. Що се отнася до професионалния ви живот, там нещата няма да вървят по план и всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска. Хубавото е, че ще може да разчитате на подкрепата на близки приятели. Ще споделяте преживяванията си с тях, от което ще ви олекне малко.

Водолей
Периодът е особено благоприятен за бизнес и за развитието ви в професионално отношение, така че се оглеждайте за нови възможности и не се задоволявайте с това, което вече сте постигнали. Ако сте разумни и обмисляте действията си – нещо, което вие обикновено правите, няма да срещате големи пречки и усилията ви ще дадат плодове.

Риби
Концентрирайте се върху недовършените дела – едва след като ги приключите, ще успеете да потеглите напред. За много от вас те ще са свързани с финанси, така че нищо чудно да си имате работа с институции, да уреждате стари задължения, да се занимавате със сметки или да дискутирате парични въпроси. Ако говорите с друг човек, твърде вероятно е действията ви да са свързани с дългове.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар