Седмичен хороскоп за 7-13 септември, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Препоръката към вас е да приемете промените. Събитията през следващите дни ще хвърлят мост между миналото и бъдещето. В името на нещо ново ще започнете да се освобождавате от стари ангажименти и навици, дори и от хора. Възможно е неочаквано да получите шанс да разрешите или развиете някои неща, които сте започнали преди.

Телец
През идната седмица направете нещо и се погрижете за физическото или за емоционалното си здраве. Астрологичните влияния ще ви помогнат да започнете да спортувате или да се храните по-здравословно. Ако имате проблеми със здравето, помислете дали тялото ви не се опитва да ви каже нещо.

Близнаци
Седмицата е много подходяща да довършите проекти, в които сте вложили усилия и ентусиазъм, така че концентрирайте се върху тях. По-добре не се впускайте в нови начинания. Като цяло периодът е добър за професионалния ви живот и за финансите ви, стига да се трудите повече и да не очаквате подаръци от съдбата.

Рак
Умът ви ще е зает с разрешаването на дилема. Няма да ви е много лесно – за да стигнете до вътрешното спокойствие, от което имате нужда, вероятно ще трябва да се откажете от нещо. Няма как едновременно да постигате целите си и нещата да останат, каквито са били. При някои от вас ситуацията ще се усложни от факта, че в нея ще бъдат замесени и други хора.

Лъв
Препоръката към вас е през задаващата се седмица да не действате под влияние на емоции, а да разсъждавате повече. За мнозина това ще е трудно, защото ще трябва да превъзмогнете себе си и да направите опит да се владеете по-добре. Ако ваш близък каже или направи нещо, с което да ви засегне, със сигурност ще го приемете лично.

Дева
През следващата седмица, но и през целия септември препоръката към вас е да сте разумни. Вероятно ще имате напрегнати моменти или дни, в които ще ви идва до гуша и събитията няма да се развиват според очакванията ви. Въпреки че търпението ви ще бъде поставено на изпитание, старайте се да не си изпускате нервите и да не предизвиквате скандали.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар