Гаджето на Слави Трифонов мечтае за бебе

Гласувайте за статията
За рождения си ден русата психоложка Лили си пожела да стане майка

Красивата психоложка Лилия Стефанова, за която се разчу, че е новата тръпка на Слави Трифонов, мечтае за бебе – пише в. „Уикенд“. На рождения си ден, който отпразнува наскоро, тя на всеослушание си пожела да стане майка. Освен това посвети стихотворение на любимия си мъж, разкривайки, че подготвя цяла стихосбирка – отбелязва изданието.

Преди броени дни русата Лили Стефанова от телевизията на Слави Трифонов закръгли закръгли 30 лета зад гърба си. В сантиментално-поетичен стил тя сподели, че посреща личния си празник с „притеснение, радост, малко тъга“, приемайки кръглата годишнина като нов етап в своя живот.

Самата психоложка обяви, че навлиза в този етап, изпълнявайки много житейски роли, любимата сред които била да помага на хората и да вдъхва надежда.
„Остава ми обаче най-важната такава роля – да дам живот. Пожелавам си я“ – написа хубавата Лили на официалната си страница във Фейсбук.

Психоложката не уточни дали вече е открила мъжа, когато би желала да превърне в баща на бъдещото си дете. Нищо чудно това да е нейният актуален работодател Слави Трифонов, който отдавна търси жена, готова да му роди наследник. Засега Лили отрича да има връзка с шоумена, но самият Слави пък признава, че психоложката е точно негов тип.

Лили май е превзела сърцето на Дългия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар