Всеки месец Димитър Рачков харчи по 20 000 лева за платинената сексбомба Анита

Новата интимна половинка на Димитър Рачков се оказа още по-голяма хиена от бившата му изгора Мария Игнатова. 21-годишната силиконка Анита Димитрова е напът да го разори. Блондинката струвала около 20 000 лева месечно на 47-годишния актьор, пише "Уикенд". Влюбеният като ученик Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи подаръци, а най-новата й придобивка била "Мини Купър", оборудван с всякакви екстри. За миниатюрното возило, с което сексбомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с около 80 000 лева.

Заможно семейство

Анита се фукала, че била от заможно семейство и била свикнала на доста висок стандарт на живот, който Рачков й осигурявал. Всъщност тя не е от заможно семейство, просто е успявала да си набавя пари в последните години от различни свои дейности - няма смисъл да ги конкретизираме.

Майката на Рачков

Майката на Рачков - Станка, била в тотален потрес от избора на сина си. "Мите, ами то Мимето си беше по-добре от тази. Не се ли усещаш, че само те използва?", кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита - набъбнал силиконов бюст и филъри в устните. Станка смятала, че половинката на Митко изглежда доста вулгарно и изобщо не била подходяща партия за него.

Притеснения

"Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази шафрантия ще те разори", ядосвала се майката на звездата. Година и половина след раздялата си с Мария Рачков вече навсякъде представя знойната блондинка от Хасково като своя официална половинка. Той се притеснявал от предизвикателната й визия и татуировки, както и от огромната разлика във възрастта им, но наивно вярвал, че искрено го обича. На всичкото отгоре майката на Анита била по-млада от самия него. Първоначално тя също не била доволна от избора на дъщеря си, тъй като Рачков бил с 26 години по-възрастен от нейната щерка и можел да й бъде татко. Анита обаче успяла да му вземе акъла и вече живеели под един покрив. Хасковлийката била доста разстроена от подмятанията от недоброжелатели, че търсила изгода от връзката си с Рачков, който не жали средства за нея. "Подобни приказки много ме огорчават. Обичам Митко искрено от първия момент. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, въпреки че за плеймейтките се говорят какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са искали да са с мен, така че ако целта ми е била да съм с милионер, досега да съм я постигнала", брани се Анита. [caption id="attachment_640723" align="aligncenter" width="233"]Димитър Рачков се охарчи покрай новата си половинка сн. YouTube Димитър Рачков се охарчи покрай новата си половинка сн. YouTube[/caption] И докато Рачков сияе до новата си и доста млада половинка, Мария грее до Ивайло Нойзи-Цветков, нашумял през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание "Егоист", а в по-ново време - като един от стратезите на "Демократична България". От средата на септември тя ще е новата водеща на предаването "Папараци" на мястото на Венета Райкова.