Рая Пеева прибира 3 бона в „Преди обед“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Рая Пеева ще води рамо до рамо с Деси Стоянова и Александър Кадиев

Поне 3000 лева заплата е договорила Рая Пеева от предаването на Би Ти Ви „Преди обед“, шушукат в телевизията. Звездата от Младежкият театър е приятелка на продуцента Георги Тошев, който я познава от дете.

Лично той лобирал пред шефовете в медията, за да я вземат на работа, тъй като била на червено заради вечните проблеми със закона на гаджето си Явор Бахаров. Преди дни Би Ти Ви официално потвърди информацията, която „Уикенд“ първи публикува, че Рая Пеева е подписала договор за водеща в „Преди обед“.

Големият въпрос бе дали Деси Стоянова остава в екипа на шоуто. Проучвания показали, че дългогодишната партньорка на Александър Кадиев в предаването е едно от най-харесваните лица в телевизията, така че би било глупаво да я отстранят. Тъй като обаче назначението на Рая изисква определен бюджет за заплата, решили да намерят на Деси допълнителна работа като репортер, с което може да се спести от хонорарите на останалите в екипа.

Стоянова от този сезон води своя рубрика „Влиятелните“, в която разказва за инфлуенсърите – хората, които са най-популярни в интернет. Пеева пък щяла да работи основно извън студиото – да се включва с интервюта с популярни личности в домовете им и на работните им места, но и с разговори с обикновени хора, които имат интересни съдби. По какъв начин това се отличава от работата на обикновените репортери в шоуто, засега не е ясно, пише „Уикенд“.

Но едно е сигурно – трудът на Пеева ще бъде изключително добре заплатен. В Би Ти Ви се спряга сумата от 3 бона, заради което Георги Тошев водил преговори месеци наред. Той трябвало да убеждава ръководството на телевизията, че му трябва водещ, който да работи навън, с което предаването ще стане много по-гледано, отколкото беше досега.

Основен стимул

Основният му стимул били приятелските отношения с родителите на Рая. Около проблемите с представителите на реда тя и половинката й Явор Бахаров едва свързват двата края. Понеже актьорът е останал почти без ангажименти, на нежната му любима се паднало задължението да издържа и себе си, и него.

Рая Пеева си е договорила 3000 лева заплата като водеща на "Преди обед" сн. Инстаграм

Рая Пеева си е договорила 3000 лева заплата като водеща на „Преди обед“ сн. Инстаграм

Затова се наложило да си търси допълнителна работа извън театъра и киното. По думите на самата Рая новите й задължения я вдъхновяват много и няма търпение да започне да ги изпълнява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар