Мерием Узерли призна, че чака второ дете (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Хюрем Султан е бременна, ражда второ момиченце

37-годишната Мерием Узерли ще стане майка за втори път, съобщават турските медии.  Отначало такива изявления направиха представители от вътрешния кръг на актрисата. Малко по-късно обаче информацията беше потвърдена от звездата от „Великолепният век“.

Както се оказа, бременността вече е в ход и тя е във втория триместър, а закръгленият корем става забележим и затова Мерием реши да не крие очевидното. Узерли разкри и пола на детето, което ще се роди в началото на следващата година.

Мерием Узерли потвърди, че чака момиченце
Снимка: Legion-Media

Петият месец от бременността. По волята на съдбата новия човек ще пристигне на този свят през януари. Ще имам момиченце. Лара отдавна иска брат или сестра. “, – каза звездата в интервю за турския портал Sozcu.

Актрисата не разсекрети името на бащата на втората си дъщеря. Тя само отбеляза, че новият й избраник е американец, но от една година живее в Берлин. Именно в столицата на Германия го среща Узерли, която се премести там след заснемането на сериала „Великолепнят век“ с дъщеря си Лара, чийто баща е Ян Атеш. Сигурни сме, че знаменитостта си припомня връзката с Атеш като лош сън.  Бизнесменът взе назаем голяма сума от нея и когато разбра за бременността й, нареди незабавен аборт. Говори се, че след раздялата с предприемача, актрисата се зарече, че никога няма да види дъщеря й, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар