Камелия не се страхува от коронавируса

Камелия е от певиците, които не се нуждаят от представяне. Тя е "огън момиче" с над 20-годишна кариера, много хитове и собствено мнение, което не се притеснява да изказва на глас. Поп фолк изпълнителката не крие, че през годините е извървяла нелек път, но е доволна от изборите, които е направила в живота и кариерата си. "Обръщайки се назад, единственото, за което съжалявам, е, че феновете ми очакваха да съм по-активна. Към днешно време е по-лесно да си по-активен и мисля, че и аз се променям. Иначе не съжалявам за нищо. Изпяла съм един от най-хубавите си песни - "Залезът и зората", "Огън момиче", "Ти си", "Луда по тебе", "Името ти". Единствено това, че можех да направя повече песни, но смятам сега да наваксам", казва Камелия за кариерата си на певица.

За коронавируса

Поп фолк изпълнителката споделя, че спазва всички мерки свързани с коронавируса. Според нея обаче човек не трябва да спира да живее, само защото има вирус. "Говорих с Десислава, тя каза, че много леко го е изкарала. Един мой познат също го премина почти без симптоми. Със сигурност има вирус, със сигурност има тази инфекция, която върлува. Аз съм склонна да вярвам на специалистите, че е по-опасна за хората с придружаващи заболявания. Това, което зависи от мен, го правя - спазвам дистанция, използвам дезинфектант, гледам да не се пипам по носа и лицето, да си мия ръцете винаги, когато имам възможност. Имаше период, в който медиите ни стреснаха, че ако се зарази човек, едва ли не умира. Тази паника не е нужна, защото човек ако е отговорен, то може да си прави периодично тестове, да хване болестта в по-ранен етап и да се излекува. Стигнах до извода, че човек трябва да се пази, но не бива да спира да живее", споделя Камелия, пише "Уикенд".

За колежките и "Пайнер"

Поп фолк изпълнителката коментира и масовото напускане на нейни колежки от фирма "Пайнер". "Това са логични процеси. Изпълнителите разбраха, че всички си зависи от тях. Отдавна мина периодът, в който чакаш някой друг да ти помогне да сътвориш кариера, да те пази или да ти осигури работа. Аз това го видях още преди години и заради това си тръгнах - опитвах се да намирам диалог за случващото се, но нещата не се промениха и реших да си тръгна. Спокойно мога да кажа, че моето напускане преди 6 години и успехите ми без фирма окрилиха колегите ми и те да си тръгнат. Видяха, че всичко зависи от изпълнителя. Това, че има работа, че хората не ме забравиха, имам участия и че всичко си е нормално и извън голямата фирма, определено даде кураж на много колеги. Хубаво е човек да си вярва, но навън не е за всеки, защото си в открития океан. Друго е да си под похлупак и в голям кораб, но тръгне ли корабът да потъва, той влачи всичко и тогава, който може да плува отвън, е голям плюс. [caption id="attachment_640688" align="aligncenter" width="300"]Според Камелия напускането на "Пайенер" от нейните колежки е "логичен процес" сн. Инстаграм Според Камелия напускането на "Пайнер" от нейните колежки е "логичен процес" сн. Инстаграм[/caption] Но навън не е за всеки, навън е за отговорни хора, който не чакат някой да им свърши работа, да ги бута и да им осигурява участия. Навън е за хора, които могат да вършат всичко това сами", споделя Камелия.