Георги Милчев-Годжи задлъжня към държавата (Вижте повече)

Георги Милчев-Годжи задлъжня към държавата (Вижте повече)
1 (20%) 1 vote

Най-новата фирма на Георги Милчев-Годжи е поставена под запор

Нова офанзива срещу Георги Милчев-Годжи са започнали данъчните. Повод за войната на НАП срещу легендарния китарист на Слави са задължения към държавата. В резултат под запор е поставена новата фирма на Годжи „Арт Инфлуенс“.

В нея той е съдружник с годеницата си Надежда Дончева, която наскоро го дари с дъщеричка. Според документите фирмата се занимава с продуциране и менажиране на артист изпълнители, аудио-визуални продукти, радио-телевизионни и шоупрограми, и осигуряване на реализацията им на пазара. Според запознати Годжи планирал сериозно да развие продуцентска дейност, подобно на шефа си Слави Трифонов, опирайки се на натрупания до момента опит, пише „България днес“.

Опитите му скоропостижно са попарени от НАП. Служителят на данъчните във Враца Кирил Карамелски стартира изпълнително дело срещу Милчев през юни. Законовоите процедури завършват преди дни, а като резултат продуцентката компания на Годжи е запорирана. В документа не се уточнява каква е точната сума на неплатените данъци.

От „България днес“ са се опитали да се свържат с Георги Милчев относно запора и точната сума неплатени данъци, но той не отговарял на телефона си. Информация може да се открие в документите на другите двайсетина дружества на китариста. Те също за запорирани.

Под възбрана доскоро бе и огромния апартамент на Годжи в баровски столичен квартал и дори родната му къща в Криводол. Според съобщенията срещу изпълнителя вървят две различни процедури от страна на НАП. По първата данъчните си търсят 77 646 лева главница и натрупани лихви 31 674 лева.

Годжи дължи стотици хиляди левове на хазната и на банка сн. hotarena.net

Годжи дължи стотици хиляди левове на хазната и на банка сн. hotarena.net

Процедура има и от друг представител на държавата. Тя се води заедно с колекторска фирма. Там общо дължимата сума с лихви и разходи за съдия изпълнител е над 270 хиляди лева. Отделно към бизнеса и имуществото на Годжи претенции има и известна банка по необслужвани редовно от него кредити, чиято стойност е стотици хиляди левове, става ясно от фирмените документи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар